Άγιος Έρωτας – Ο Πατέρας Νικόλαος γίνεται το μήλον της έριδος

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η δράση φτάνει σε συγκλονιστικά επίπεδα, καθώς η Χριστίνα και η Χλόη κοντράρονται για την προσοχή του πάτερ Νικόλαου. Ο πάτερ Νικόλας εντοπίζει τη Χλόη από την αρχή, εκτιμώντας την ευστροφία, τη φιλομάθεια και την αγάπη της για τη ζωή.

Άγιος Έρωτας – Ο Πατέρας Νικόλαος γίνεται το μήλον της έριδος

Στην αρχή, ο Νικόλας την υποστηρίζει και τη βοηθά να διεκδικήσει τη ζωή της. Ωστόσο, σύντομα θα αντιμετωπίσει μια νέα πραγματικότητα που θα δοκιμάσει τις πεποιθήσεις του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο έρωτας του Νικόλαου προς την Χλόη εξελίσσεται σε βασανιστήριο, καθώς τον αναγκάζει να επιλέξει ανάμεσα στην πίστη του και στις αδυναμίες του. Ο Νικόλας πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το δρόμο του Θεού ή θα αφήσει την καρδιά του να τον οδηγήσει.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ενσαρκώνει την Χριστίνα, μια γυναίκα παντρεμένη με τον πλούσιο γαιοκτήμονα Κλεάνθη (Γιάννης Τσορτέκης). Παρά την οικονομική ευχέρεια του συζύγου της, η Χριστίνα διατηρεί παράλληλο δεσμό με τον Παύλο Μαρκόπουλο. Η Θάλεια, σύζυγος του Μαρκόπουλου (Ταμίλα Κουλίεβα), γνωρίζει για την εξωσυζυγική σχέση αλλά επιλέγει να σιωπήσει. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η Χριστίνα θα γοητευθεί επίσης από τον πάτερ Νικόλαο, δημιουργώντας ρήξη με τη Χλόη και εντείνοντας τη σύγκρουση για την καρδιά του Νικόλαου.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας