Άγιος Έρωτας – Ο Νικόλαος πληρώνει ακριβά το λάθος του

Άγιος Έρωτας – Ο πατήρ Νικόλαος προκαλεί ένταση στη Στέρνα με μια ενέργειά του, η οποία τον θέτει στο επίκεντρο των εξελίξεων, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγιος Έρωτας”. Η Χλόη, γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα, αποφασίζει να πάει στο μοναστήρι, ενώ οι συμμαθήτριές της την αποχαιρετούν συγκινημένες.

Άγιος Έρωτας – Ο Νικόλαος πληρώνει ακριβά το λάθος του

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος εμφανίζεται εξοργισμένος, αποφασισμένος να την πάρει πίσω. Παράλληλα, η Χριστίνα εξομολογείται στον Χάρη ότι ο Κλεάνθης θα μείνει για λίγο στο ξενοδοχείο, ζητώντας του να μην αναφέρει τίποτα στην αδερφή του για να μην την αναστατώσει. Η Αναστασία, από την πλευρά της, αναζητά τον Κλεάνθη για να μάθει τις προθέσεις του σχετικά με τη μητέρα της. Η Χλόη φτάνει στο μοναστήρι με χαρά για όσα έχουν συμβεί με τον Νικόλαο, αλλά και θλίψη που πρέπει να τον αφήσει πίσω. Γρήγορα, όμως, αντιλαμβάνεται ότι το κλίμα στη μονή δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Το ίδιο μαθαίνει και ο Νικόλαος από τον παπά-Χαράλαμπο, και αποφασίζει, ανήσυχος, να βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, ανακαλύπτει πως η επικοινωνία είναι πολύ πιο δύσκολη από όσο φανταζόταν. Η Ολυμπία, εξοργισμένη από την απόφαση του Νικόλαου να πάρει τις μαθήτριες για μάθημα στην ύπαιθρο χωρίς την άδειά της, αποφασίζει να μην αφήσει αυτή την ενέργεια ατιμώρητη. Οι πράξεις του Νικόλαου τον τοποθετούν στο στόχαστρο, και οι εξελίξεις που ακολουθούν στη σειρά “Άγιος Έρωτας” υπόσχονται να καθηλώσουν τους θεατές.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ