Άγιος Έρωτας – Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εισβάλλει στη σειρά

Άγιος Έρωτας – Ο ALPHA ετοιμάζει μια νέα σειρά για την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με τίτλο “Άγιος Έρωτας”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο ηθοποιός, όπως αναφέρει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη “Real Life”, υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Primavisione και θα ενσαρκώσει τον ρόλο του πατέρα Νικόλαου.

Άγιος Έρωτας – Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εισβάλλει στη σειρά

Η σειρά, που βασίζεται σε χιλιανό σίριαλ, θα έχει ελεύθερη μεταφορά και η υπόθεσή της θα θυμίζει άλλες ιστορίες με ιερωμένους, όπως το “Άγγιγμα Ψυχής”. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, στον ρόλο του πατέρα Νικόλαου, θα ξυπνήσει ερωτικά συναισθήματα στη γυναίκα που θα υποδυθεί η Κατερίνα Παπουτσάκη. Στο καστ της σειράς θα δούμε δύο βασικές οικογένειες. Η πρώτη αποτελείται από την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Γιάννη Τσορτέκη, ενώ η δεύτερη από την Ταμίλα Κουλίεβα, τον Δημήτρη Παπανικολάου και την κόρη τους, που θα υποδυθεί η Δανάη Παππά.

Επιπλέον, η Ελευθερία Πάλλα και ο Θανάσης Κουρλαμπάς συμμετέχουν στο καστ. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς θα ενσαρκώσει έναν ξενοδόχο, ο οποίος είναι ερωτευμένος με την ηρωίδα της Ταμίλα Κουλίεβα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας νέα σειράεπόμενα επεισόδιαέρχεται στον alpha