Άγιος Έρωτας – Ο Αργύρης σε σοκ – Αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας

Άγιος Έρωτας – Στη νέα σειρά του ALPHA, οι μεγάλες αποκαλύψεις ανατρέπουν τη ζωή των ηρώων. Η Χλόη, η μικρή κόρη του ισχυρού επιχειρηματία Παύλου Μαρκόπουλου, έχει σχέση με τον Αργύρη, έναν φτωχό εργάτη του πατέρα της.

Άγιος Έρωτας – Ο Αργύρης σε σοκ – Αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας

Η αλήθεια για την ερωτική τους σχέση προκαλεί σοκ και αναταραχή, με τις συνέπειες να είναι σφοδρές. Οι δύο νέοι αποφασίζουν να ζήσουν την αγάπη τους μακριά από τους άλλους. Όταν ο Παύλος ανακαλύπτει τη σχέση της κόρης του, ξεσπάει με θυμό και βία. Τη χτυπά, απαιτώντας να τερματίσει τη σχέση της με τον Αργύρη, ενώ την ίδια στιγμή η Σμαρώ, η μητέρα του Αργύρη και υπηρέτρια στο σπίτι της Χριστίνας και του Κλεάνθη, εκφράζει τη σοβαρή της ανησυχία για τις εξελίξεις. “Τί έκανες; Ο Μαρκόπουλος θα σε καταστρέψει! Νομίζεις ότι θα σε δεχτεί ως γαμπρό του;” φωνάζει στον γιο της.

Σύντομα, οι άνθρωποι του Παύλου ξυλοκοπούν βάναυσα τον Αργύρη. Η Χλόη καταφέρνει να τον συναντήσει στην κάμαρη του παπά Νικόλα, ο οποίος φροντίζει τις πληγές του. Ωστόσο, ο Παύλος τους ανακαλύπτει και παίρνει δραστικά μέτρα. Βάζει τον Αργύρη στη φυλακή για να τον κρατήσει μακριά από την κόρη του. Η Σμαρώ ζητά τη βοήθεια του αφεντικού της, Κλεάνθη, ο οποίος δεν είχε αποκαλύψει ποτέ το μυστικό του. “Μην ανησυχείς, δεν θα πάθει τίποτα ο γιος μας,” τη διαβεβαιώνει και αναλαμβάνει τη δικηγορία για την απελευθέρωση του Αργύρη. Ο Κλεάνθης επισκέπτεται τον Αργύρη στη φυλακή και του λέει: “Η μητέρα σου μου εξήγησε τι συνέβη και ήρθα να βοηθήσω.

Ο Παύλος δεν θα σε δεχτεί ποτέ. Είχα αγαπήσει και εγώ μια γυναίκα που δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Σου το λέω γιατί θέλω να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος και να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο.” Ο Αργύρης απορεί, ρωτώντας: “Τον χαμένο χρόνο;”. “Η γυναίκα που σου μίλησα είναι η μητέρα σου,” αποκαλύπτει ο Κλεάνθης. “Τι λες;” ρωτάει ο Αργύρης. “Λέω την αλήθεια. Είμαι ο πατέρας σου,” απαντά ο Κλεάνθης. Ο Αργύρης εκρήγνυται. “Φύγε! Μη μιλάς! Δεν σε αναγνωρίζω ως πατέρα μου. Δεν θέλω τη βοήθειά σου!”

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας