Άγιος Έρωτας – Μαρία Κατσανδρή – Η οικονόμος με τα κρυμμένα μυστικά

Άγιος Έρωτας – Η Μαρία Κατσανδρή, η οποία θα υποδυθεί τη Βιργινία στη νέα καθημερινή σειρά του ALPHA, αναφέρεται με ενθουσιασμό στον ρόλο της. Η Βιργινία, ως οικονόμος στο σπίτι του Παύλου Μαρκόπουλου, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Δημήτρης Παπανικολάου, παίζει καθοριστικό ρόλο στο νοικοκυριό του ισχυρότερου άνδρα της περιοχής.

Άγιος Έρωτας – Μαρία Κατσανδρή – Η οικονόμος με τα κρυμμένα μυστικά

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια στο ίδιο σπίτι, η Βιργινία έχει γίνει ένα με την οικογένεια, καθώς δεν δημιούργησε τη δική της. Γυναίκα ευφυής και αφοσιωμένη, δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά της οικογένειας, με αδυναμία στη Χλόη, που υποδύεται η Δανάη Παππά. «Η σιωπηλή παρουσία της Βιργινίας με ιντριγκάρει», αναφέρει η Μαρία Κατσανδρή. «Νιώθω ότι αυτή η γυναίκα διαθέτει αδιανόητη δύναμη και πολλή αγάπη. Θα έκανε τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάει, λειτουργώντας σαν φύλακας και πολεμίστρια».

Σχετικά με την προσέγγισή της προς τον ρόλο, δηλώνει: «Πρώτα θα την αγαπήσω. Ήδη την αγαπώ. Θα προσπαθήσω να αποτυπώσω τη σκέψη και τα συναισθήματά της. Να καταλάβω τον στόχο και τα κίνητρά της. Θα της δώσω όλη μου την καρδιά». Η Κατσανδρή επισημαίνει ότι το σημαντικότερο στοιχείο σε κάθε δουλειά είναι οι άνθρωποι. «Πιστεύω ότι ένα έργο, είτε θεατρικό είτε τηλεοπτικό, εξαρτάται από τους ανθρώπους που του δίνουν σάρκα και οστά, καρδιά. Ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος, οι υπεύθυνοι της παραγωγής. Όλοι αυτοί οι λόγοι με έκαναν να πω ‘ναι’ σε αυτή τη δουλειά. Πιστεύω πως αυτή η σειρά θα αφήσει βαθιά ίχνη εξαιτίας όλων αυτών των ανθρώπων».

Η υπόθεση της σειράς

Η άφιξη ενός νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας σε μια μικρή πόλη θα κινήσει το ενδιαφέρον όλων. Η πραγματική του πρόθεση παραμένει μυστήριο, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει. Ούτε ο ίδιος υποψιάζεται ότι η νεαρή κόρη του Παύλου Μαρκόπουλου θα αποτελέσει τη μεγαλύτερή του πρόκληση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας