Άγιος έρωτας – Ηθοποιός σε ρόλο – Κλειδί κάνει την ανατροπή

Άγιος έρωτας – Η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου κάνει την επιστροφή της στην τηλεόραση με τη νέα δραματική σειρά εποχής του ALPHA, όπου αναλαμβάνει έναν κεντρικό ρόλο. Στο τρέιλερ της σειράς, εντυπωσιάζει με τη μεταμόρφωσή της, υποδυόμενη τη Σμαρώ, την οικονόμο της οικογένειας του Γιάννη Τσορτέκη και της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Άγιος έρωτας – Ηθοποιός σε ρόλο – Κλειδί κάνει την ανατροπή

Η Σμαρώ είναι μητέρα δύο παιδιών, με το ένα από αυτά να έχει φιλικές σχέσεις με τη Χλόη (Δανάη Παππά). Η παρουσία της Ηρώς Μουκίου στη σειρά δεν περιορίζεται μόνο στη δυναμική της ερμηνεία. Η εξέλιξη της ιστορίας φέρνει μια ανατροπή όταν η Σμαρώ απολύεται από τη δουλειά της, γεγονός που προκαλεί την αποκάλυψη νέων μυστικών και δημιουργεί συγκλονιστικές εξελίξεις. Αναταραχή προκαλεί επίσης η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας στην πόλη, ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά πίσω από τη γοητεία και την ομορφιά του.

Ο ιερέας, με τη σκοτεινή του παρουσία, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Κάποια από αυτά είναι γεμάτα πάθος, ενώ άλλα αποπνέουν μίσος. Η σειρά υπόσχεται ένταση και συγκίνηση, με την Ηρώ Μουκίου να δίνει μια δυναμική και πολυδιάστατη ερμηνεία που σίγουρα θα κρατήσει το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά