Άγιος Έρωτας – Ηθοποιός έκπληξη εισβάλλει στη σειρά

Άγιος Έρωτας – Η ταλαντούχα ηθοποιός Ηρώ Μουκίου κάνει την είσοδό της στη νέα καθημερινή δραματική σειρά εποχής του ALPHA. Η σειρά εξερευνά θέματα όπως ο έρωτας, το μίσος, οι ανομολόγητες σχέσεις, η πίστη, οι αδυναμίες και τα κρυμμένα μυστικά, ενώ η δίψα για εκδίκηση προσθέτει ένταση στην πλοκή. Η ιστορία της σειράς συναρπάζει και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα.

Άγιος Έρωτας – Ηθοποιός έκπληξη εισβάλλει στη σειρά

Η Ηρώ Μουκίου θα συμμετέχει στη σειρά για πρώτη φορά σε καθημερινό πρόγραμμα, ενώ ο ρόλος της παραμένει ακόμη μυστικός. Η τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στο “Κόκκινο Ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη, και έκανε επίσης μία γκεστ εμφάνιση στη σειρά “Η Τούρτα της μαμάς” στην ΕΡΤ. Στην τηλεόραση έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά αυτοτελή επεισόδια της “10ης Εντολής” του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ η καριέρα της στο θέατρο είναι εξίσου επιτυχημένη και αναμφισβήτητη. Η σειρά “Άγιος Έρωτας” αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας που αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του.

Κρύβει γοητεία και μυστικά, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ότι επιδιώκει εκδίκηση. Η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για αυτόν η μεγαλύτερη δοκιμασία. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου και Αντιγόνη Μακρή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά