Άγιος Έρωτας – Η Σμαρώ διαλύει την σχέση τους

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η δράση αναμένεται να ενταθεί με την Σμαρώ να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια χωρισμού των κεντρικών ζευγαριών. Η Ηρώ Μουκίου, που θα υποδυθεί τη Σμαρώ, μίλησε με ενθουσιασμό σε συνέντευξη της για τη νέα παραγωγή του ALPHA.

Άγιος Έρωτας – Η Σμαρώ διαλύει την σχέση τους

Η Σμαρώ δεν γνωρίζει ότι η Χριστίνα είναι ερωτευμένη με τον Παύλο Μαρκόπουλο, τον ισχυρό άντρα της περιοχής και σύζυγο της καλύτερης φίλης της. Παράλληλα, η Σμαρώ κουβαλάει τα δικά της σημαντικά μυστικά. Το σενάριο της σειράς είναι δυναμικό και οι διάλογοι προσαρμόζονται με ακρίβεια στους χαρακτήρες, δημιουργώντας μια σαφή διάκριση μεταξύ κοινωνικών τάξεων. Όσο για τη Σμαρώ, αν και είναι μια γυναίκα με περιορισμένη μόρφωση, έχει μια ισχυρή προσωπικότητα και σθένος που ξεχωρίζει. Ο Αργύρης, εργάτης του πατέρας της Χλόης, δεν έχει την έγκριση του Παύλου για τη σχέση της κόρης του με τον γιο της υπηρέτριας.

Η Σμαρώ, συνειδητοποιώντας την αδιέξοδη κατάσταση, προσπαθεί να αποτρέψει την ένωση αυτή, πιστεύοντας πως είναι καταδικασμένη από την αρχή. Ο Παύλος Μαρκόπουλος, ερμηνευμένος από τον κύριο Παπανικολάου, έχει μια επιβλητική παρουσία που ταιριάζει απόλυτα στο ρόλο του. Παρά την αρχική της υποταγή, η Σμαρώ αποδεικνύεται πολεμιστής όταν η οικογένειά της κινδυνεύει. Είτε μέσω της αγάπης για τα παιδιά της, είτε μέσω της προστασίας των παιδιών της Χριστίνας και του Κλεάνθη, η Σμαρώ δεν διστάζει να διεκδικήσει και να μάχεται με όλη της τη δύναμη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας