Άγιος Έρωτας – Η πιο αμαρτωλή σκηνή έρχεται με ένα παθιασμένο φιλί

Άγιος Έρωτας – Η δραματική σειρά εποχής “Άγιος Έρωτας” συνεχίζει να συγκλονίζει τους θεατές με τις ανατροπές της. Μια σκηνή που θα προκαλέσει σοκ έρχεται στα επόμενα επεισόδια. Όπως θα δούμε ο πατήρ Νικόλαος βρίσκει τον Παύλο στον δρόμο, με τον φάκελο του Θεοδώρου δίπλα του. Όταν δει το περιεχόμενο του φακέλου, παρέχει βοήθεια στον Παύλο ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του και τον επιστρέφει στο σπίτι του.

Άγιος Έρωτας – Η πιο αμαρτωλή σκηνή έρχεται με ένα παθιασμένο φιλί

Παρόλα αυτά, ο Παύλος αποφασίζει να κρύψει από όλους την εμπειρία του, ότι δηλαδή υπήρξε θύμα εκβιασμού. Για να δικαιολογήσει την κατάσταση με το χτύπημα στο κεφάλι του, κατασκευάζει μια ιστορία. Στο μεταξύ, η Θάλεια ενημερώνεται από τη Βιργινία για την πρόθεση του Αργύρη και της Χλόης να κλεφτούν. Χωρίς καθυστέρηση, προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Αργύρη ώστε να τους εμποδίσει να φύγουν. Ωστόσο, το ζευγάρι καταφέρνει να διαφύγει και καταλήγει σε έναν αχυρώνα, όπου βρίσκει την ευκαιρία να ζήσει τον έρωτά του. Όμως, η Χλόη αισθάνεται αναστάτωση, καθώς το μυαλό της τριγυρίζει αλλού.

Ο πατήρ Νικόλαος συνεχίζει να προσπαθεί να σώσει τη Χλόη, ενώ παράλληλα αρχίζει να συνειδητοποιεί τα συναισθήματά του γι’ αυτήν, γεγονός που τον ανησυχεί. Στο τρέιλερ του διπλού επεισοδίου που θα προβληθεί την Τετάρτη 9/10, οι Χλόη και Νικόλαος μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί. Η προέλευση αυτού του φιλιού γεννά ερωτήματα: πρόκειται για σκέψη του Νικόλαου ή για ένα όνειρο; Σίγουρα, η εξέλιξη της σχέσης τους δεν αναμένεται σύντομα, αλλά οι εξελίξεις θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ