Άγιος Έρωτας – Η Πετρούλα σε σοκ – Αντιμέτωπη με την αλήθεια

Άγιος Έρωτας – Η συνέχεια της σειράς υπόσχεται μεγάλες εξελίξεις. Η Πετρούλα, σοκαρισμένη, πιάνει στα πράσα τη Χλόη με τον γιο της, τον πατέρα Νικόλαο. Ο Νικόλαος, έχοντας ανακαλύψει το εξοχικό που αναφέρεται στο ημερολόγιο της Χαράς, παράλληλα επιβεβαιώνει την ερωτική σχέση ανάμεσα στον Παύλο και τη Χριστίνα.

Άγιος Έρωτας – Η Πετρούλα σε σοκ – Αντιμέτωπη με την αλήθεια

Ο Παύλος, σε μια δύσκολη στιγμή, ανακοινώνει στη Χριστίνα ένα δυσάρεστο νέο που την οδηγεί σε απόγνωση. Λίγο αργότερα, ο Κλεάνθης της ζητά να μείνουν χωριστά για λίγο καιρό, ώστε να σκεφτούν το μέλλον του γάμου τους, κάτι που την αφήνει άναυδη. Ο Κλεάνθης, ανήσυχος για το μέλλον, αποσύρεται σε ένα ξενοδοχείο, όπου δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης προσπαθεί να ρίξει φως στο μυστήριο του φόνου, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στη Σοφία. Υποχρεώνεται να παραδεχτεί τη γνωριμία της με τον Θεοδώρου, αλλά αποδίδει αυτή τη σχέση σε διαφορετικό λόγο, γεγονός που εξοργίζει τον Χάρη.

Στο μεταξύ, η Χλόη πλησιάζει όλο και περισσότερο τον πατέρα Νικόλαο, χωρίς να αντιληφθεί ότι κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις της. Όταν η Πετρούλα τους βλέπει μαζί, παθαίνει σοκ και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παράλληλα, η Θάλεια, γεμάτη υποψίες για τον Παύλο και τη Χριστίνα, προσπαθεί να αναγκάσει τη Χριστίνα να ομολογήσει, όμως εκείνη την ξεγελά για ακόμα μια φορά. Ο πατήρ Νικόλαος προσπαθεί να εξηγήσει στη μητέρα του ότι η Χλόη δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια μαθήτριά του, όπως όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, ελπίζοντας να την ηρεμήσει.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ