Άγιος Έρωτας – Η Χριστίνα ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί

Άγιος Έρωτας – Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Alpha, «Άγιος Έρωτας», και αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα της, τη Χριστίνα. Η σειρά, που αναμένεται να γίνει η νέα καθημερινή συνήθεια του κοινού, διαθέτει ένα καστ με εξαιρετικούς ηθοποιούς και μια συναρπαστική ιστορία που θα κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Άγιος Έρωτας – Η Χριστίνα ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί

Η Παπουτσάκη ενσαρκώνει τη Χριστίνα, μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα με έλξη προς την εξουσία και τους ισχυρούς άνδρες. Η Χριστίνα είναι ιδιαίτερα προσκολλημένη στον Παύλο Μαρκόπουλο, τον πιο ισχυρό άνδρα της περιοχής, και θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Η ηθοποιός περιγράφει τη Χριστίνα ως έναν πληγωμένο και αδίστακτο χαρακτήρα, που ταυτόχρονα είναι εύθραυστος και δυναμικός. Παρά τη σκληρότητά της, οι πράξεις της συχνά προκαλούν πόνο στους άλλους και μπορεί να έχουν μοιραίες συνέπειες τόσο για τη ζωή των άλλων όσο και για τη δική της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη τονίζει ότι η Χριστίνα δεν είναι ένας μονοδιάστατος “κακός” χαρακτήρας. Προσπαθεί να την προσεγγίσει με κατανόηση και συμπάθεια, κατανοώντας τα βιώματα και τις καταστάσεις που την οδηγούν στις κακές επιλογές της. Για την ίδια, δεν υπάρχει απόλυτα καλός ή κακός άνθρωπος, αλλά πράξεις που καθορίζονται από τις εμπειρίες και τις συνθήκες της ζωής. Η Χριστίνα, παρόλο που κάνει λανθασμένες κινήσεις, είναι μια ψυχολογικά ραγισμένη προσωπικότητα που προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί ζωντανή, παρότι η εσωτερική της κατάσταση την καταστρέφει.

Η ηθοποιός καταλήγει λέγοντας ότι αποφάσισε να συμμετάσχει στη σειρά λόγω της καλοδομημένης πλοκής, των εξαιρετικών συντελεστών και της υποστήριξης που δείχνει το κανάλι στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Αυτό το πλαίσιο θεωρεί καθοριστικό για την επιτυχία της σειράς, ενώ ο ρόλος της Χριστίνας αποτέλεσε επίσης έναν σημαντικό λόγο για την επιλογή της.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας