Άγιος Έρωτας – Η Χλόη σε πανικό – Πέφτει στην αγκαλιά του

Άγιος Έρωτας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA υπόσχονται ανατροπές που καθηλώνουν. Η Χλόη, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καθώς έρχεται αντιμέτωπη με μια αναπάντεχη εξέλιξη που την οδηγεί σε απόγνωση. Η σχέση της με τον φτωχό εργάτη Αργύρη, την οποία δεν εγκρίνει ο πατέρας της, ο Παύλος, έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Άγιος Έρωτας – Η Χλόη σε πανικό – Πέφτει στην αγκαλιά του

Ο μοναδικός της συμπαραστάτης, ο πατήρ Νικόλαος, γίνεται ταυτόχρονα και η πηγή τρυφερών συναισθημάτων για εκείνη. Καθώς η ιστορία προχωρά, η Χλόη αντιλαμβάνεται ότι μια νέα δοκιμασία πλησιάζει. Ένα γεγονός θα την σοκάρει και θα την αναγκάσει να αναζητήσει καταφύγιο κοντά στον Νικόλαο, ο οποίος την διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει στο πλευρό της σε οποιαδήποτε δυσκολία. Μια ημέρα, η Χλόη αντιλαμβάνεται ότι εκδηλώνει συμπτώματα εγκυμοσύνης. Αν και η σκέψη ότι μπορεί να είναι έγκυος από την πρώτη της επαφή με τον Αργύρη την τρομάζει, η αλήθεια την κυριεύει.

Πανικοβάλλεται και αποφασίζει να μοιραστεί τους φόβους της με τον πατέρα Νικόλαο, αλλά νιώθει ντροπή για την απώλεια της αγνότητάς της. Έτσι, προτιμά να μιλήσει με την Ειρήνη, η οποία την ενθαρρύνει να επισκεφτεί τον Χάρη, τον γιατρό της περιοχής. Μετά από την εξέταση, ο Χάρης επιβεβαιώνει τους φόβους της Χλόης και της ζητά να διατηρήσει το μυστικό. Βυθισμένη στην απόγνωση, η Χλόη βρίσκει τελικά θάρρος και εξομολογείται στον Νικόλαο ότι είναι έγκυος. Εκείνος, αν και σοκαρισμένος, προσπαθεί να της προσφέρει κουράγιο και την προτρέπει να σκεφτεί προσεκτικά την κατάσταση πριν μιλήσει σε οποιονδήποτε άλλον.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ