Άγιος Έρωτας – Γίνονται ερωτικές αντίζηλοι για τα μάτια του Ιερέα

Άγιος Έρωτας – Η νέα σειρά του ALPHA, υπόσχεται να μας καθηλώσει με τις εξελίξεις της. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας, ο οποίος φτάνει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της. Η άφιξή του δεν είναι τυχαία, καθώς φέρνει μαζί του νεότητα, γοητεία, ανοιχτές ιδέες, και κρυμμένα μυστικά.

Άγιος Έρωτας – Γίνονται ερωτικές αντίζηλοι για τα μάτια του Ιερέα

Ο ιερέας, Νικόλαος, συναντά τη Χλόη, την κόρη του πλουσιότερου άντρα της περιοχής. Η Χλόη, αν και είναι η αδυναμία του πατέρα της, δεν διστάζει να συγκρουστεί μαζί του όταν αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της. Η σχέση της με τον πατέρα Νικόλαο γίνεται παράνομη και προκαλεί αναστάτωση. Την ίδια στιγμή, η Χλόη έρχεται σε ρήξη με τη Χριστίνα, η οποία ενσαρκώνεται από την Κατερίνα Παπουτσάκη. Η Χριστίνα, αν και παντρεμένη με τον Κλεάνθη (Γιάννης Τσορτέκης), φλερτάρει επίσης με τον πατέρα Νικόλαο. Παράλληλα, η Χριστίνα διατηρεί σχέση με τον πατέρα της Χλόης, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Θάλεια (Ταμίλα Κουλίεβα).

Αυτός ο ερωτικός δεσμός δημιουργεί έντονη αντιζηλία μεταξύ των δύο γυναικών. Η Χλόη και η Χριστίνα βρίσκονται σε συνεχείς αντιπαραθέσεις, διεκδικώντας την προσοχή και την αγάπη του ίδιου άντρα. Οι συγκρούσεις και οι ανατροπές που ακολουθούν υπόσχονται να κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία, καθώς οι σχέσεις περιπλέκονται και τα μυστικά αποκαλύπτονται. Η σειρά “Άγιος Έρωτας” συνδυάζει δράμα, πάθος και μυστήριο, δημιουργώντας μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη απρόβλεπτες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα Κουλίεβα