Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Ξεμπροστιάζει την Χριστίνα

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τη δράση να κορυφώνεται. Ο Κλεάνθης, εξοργισμένος αφού μαθαίνει για την απιστία της Χριστίνας με τον Παύλο, την ταπεινώνει δημόσια. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η Θάλεια πιάνει στα πράσα τον Παύλο με τη Χριστίνα, γεγονός που την οδηγεί σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Ξεμπροστιάζει την Χριστίνα

Ο πατήρ Νικόλαος, με τη στήριξή του, καταφέρνει να την αποτρέψει από το να βάλει τέλος στη ζωή της. Μετά από αυτά, ο πατήρ Νικόλαος οργανώνει μια κρυφή συνάντηση της Θάλειας με την κόρη της, Χλόη, στο μοναστήρι. Η Θάλεια ανακοινώνει στην κόρη της την απόφασή της να πάρει διαζύγιο, αφού ανακάλυψε τη σχέση του Παύλου με τη Χριστίνα. Οι δύο παράνομοι εραστές, Παύλος και Χριστίνα, προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική, αλλά οι προσπάθειές τους αποτυγχάνουν.

Ο Κλεάνθης έχει αρχίσει να υποψιάζεται την Χριστίνα, ενώ ο Βλάσης κατέχει αποδεικτικές φωτογραφίες που τον βοηθούν να πιέζει ακόμη περισσότερο τον Παύλο. Η αποκάλυψη της σχέσης είναι πλέον θέμα χρόνου, και ο Κλεάνθης είναι έτοιμος να ξεσπάσει. Παράλληλα, στην Στέρνα, ο Αργύρης ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από τη συνεργασία του με τον Πέτρο, ενώ η Ειρήνη αδυνατεί να βγάλει από το μυαλό της τον Πέτρο, παρότι είναι αφοσιωμένη στον αδερφό του, Στέφανο. Τα πάθη, οι ίντριγκες και τα μυστικά περιπλέκουν τις ζωές όλων, κρατώντας το κοινό σε αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ