Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Το όπλο προδίδει τον δολοφόνο

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς , η πλοκή θα εξελιχθεί με ένταση καθώς ένα πτώμα, γεμάτο σφαίρες, θα προκαλέσει σοκ. Ο ντετέκτιβ Θεοδώρου θα βρεθεί στο στόχαστρο του Παύλου, ο οποίος θα αναλάβει δράση για να τον εξοντώσει άμεσα. Μετά από μια συνάντηση με τον Θεοδώρου, η Σοφία αποκαλύπτει τα πάντα στον πατέρα της, και εκείνος προχωρά με σχέδιο για να προστατεύσει τα συμφέροντά του.

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Το όπλο προδίδει τον δολοφόνο

Ταυτόχρονα, η Θάλεια θα επιστρέψει στον ντετέκτιβ, έχοντας ξανά υποψίες ότι ο Παύλος την απατά. Ωστόσο, δεν θα καταφέρει να τον βρει, καθώς ο Παύλος έχει ήδη φροντίσει να βγάλει τον Θεοδώρου από τη μέση. Η χωροφυλακή θα εντοπίσει το πτώμα του ντετέκτιβ και θα καλέσει τον Χάρη για να επιβεβαιώσει τον θάνατό του. Οι σφαίρες που θα βρεθούν στο σώμα του ντετέκτιβ αποδεικνύουν πως πρόκειται για έγκλημα. Παράλληλα, η Χλόη χάνει το ημερολόγιό της, το οποίο πέφτει σε λάθος χέρια, προκαλώντας αναταραχή.

Ο πατήρ Νικόλαος σκόπιμα καθυστερεί την επικοινωνία με το οικοτροφείο για τη μετεγγραφή της Χλόης, ενώ ο Παύλος δίνει εντολή στην Ολυμπία να βρει άμεσα λύση. Εκείνη, όμως, ενημερώνει τον ιερέα. Τέλος, η Σοφία ανακαλύπτει το όπλο του πατέρα της και απαιτεί εξηγήσεις για το πώς το όπλο που πήρε ο Θεοδώρου βρέθηκε στην κατοχή του. Η χωροφυλακή θα αρχίσει να την υποψιάζεται για τη δολοφονία του ντετέκτιβ, οδηγώντας την σε δυσμενή θέση.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ