Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Σοκ – Χαστουκίζει την Θάλεια

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Θάλεια εκδηλώνει την οργή της στον Παύλο, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίζει για την απιστία του. Ο Παύλος διατηρεί κρυφή σχέση με την Χριστίνα, φίλη της Θάλειας, και εκείνη, έχοντας μαζέψει αποδείξεις, προσλαμβάνει ντετέκτιβ.

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Σοκ – Χαστουκίζει την Θάλεια

Αν και οι φωτογραφίες της παράνομης σχέσης δεν φτάνουν σε εκείνη, ο Παύλος και ο πατήρ Νικόλαος τις βλέπουν πρώτοι, γεγονός που προμηνύει δραματικές εξελίξεις. Για να προστατέψει τα μυστικά του, ο Παύλος διαπράττει έναν φόνο, σφραγίζοντας την τύχη του. Η Θάλεια, αναστατωμένη, ζητά εξηγήσεις απο τον Παύλο, ρωτώντας τον ευθέως: “Είσαι με άλλη;” Είμαι σίγουρη ότι με απατάς. Βγαίνεις τα βράδια, μιλάς σιγά στο τηλέφωνο και θεωρείς ότι εγώ νομίζω ότι είσαι στην δουλειά”. Εκείνος με ειρωνεία προσπαθεί να την αποπροσανατολίσει, αλλά η Θάλεια επιμένει: “Πες μου την αλήθεια αν είσαι άντρας”.

Η κατάσταση κλιμακώνεται όταν ο Παύλος την χαστουκίζει, λέγοντας της να μην τον αμφισβητήσει ξανά. Απογοητευμένη, εκείνη μένει μόνη της να κλαίει. Στο μεταξύ, η Χριστίνα αναζητά τον Παύλο στο γραφείο του, αγωνιώντας για τις φωτογραφίες, και εκείνος την καθησυχάζει ότι έχει όλα υπό έλεγχο. Παράλληλα, ο πατήρ Νικόλαος συνομιλεί με τη μητέρα του, και της λέει: “Η Θάλεια πρέπει να μάθει με ποιον είναι παντρεμένη. Ο Παύλος την απατάει κι αυτό εκείνη πρέπει να το μάθει” της λέει.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ