Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Σαπίζει στο ξύλο την Χριστίνα

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές, με τη Θάλεια να καταφεύγει σε ακραία βία. Σε μια έντονη αντιπαράθεση, χτυπά τη Χριστίνα και την αφήνει αιμόφυρτη, αναγκάζοντας τον Παύλο να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Σαπίζει στο ξύλο την Χριστίνα

Ο Νικόλαος, που γνωρίζει τα πάντα για την παράνομη σχέση του Παύλου με τη Χριστίνα, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Θάλεια, προκαλώντας ραγδαίες εξελίξεις. Παράλληλα, ο Παύλος σχεδιάζει να κλείσει τη Χλόη σε μοναστήρι, όμως ο Νικόλαος, που είναι ερωτευμένος μαζί της, κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ενημερώνει τη Θάλεια για το μέρος όπου βρίσκονται ο Παύλος και η Χριστίνα. Η Θάλεια, σοκαρισμένη που ο ιερέας γνώριζε τα πάντα, αποφασίζει να δράσει.

Η Θάλεια και ο Νικόλαος φτάνουν στο εξοχικό, όπου ακούνε φωνές από την κρεβατοκάμαρα. Εκείνη μπαίνει μέσα και πιάνει τον Παύλο και τη Χριστίνα στα πράσα. Η έκρηξη θυμού της οδηγεί σε μια βίαιη σύγκρουση. Η Θάλεια χτυπά τη Χριστίνα με δύναμη, πρώτα δίνοντάς της ένα χαστούκι και στη συνέχεια χτυπώντας το κεφάλι της στο έπιπλο, προκαλώντας αιμορραγία. Συντετριμμένη, φεύγει από το σπίτι κλαίγοντας, ενώ ο Παύλος μεταφέρει τη Χριστίνα εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η δραματική αυτή σκηνή είναι μόνο η αρχή των τραγικών γεγονότων που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ