Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Οι παράνομοι εραστές ξεμπροστιάζονται

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγιος Έρωτας”, οι εξελίξεις κλιμακώνονται καθώς αποκαλύπτεται η παράνομη σχέση του Παύλου και της Χριστίνας. Η Χριστίνα είναι η ερωμένη του Παύλου Μαρκόπουλου, συζύγου της καλύτερής της φίλης, Θάλειας. Η Θάλεια έχει υποψίες ότι ο άντρας της την απατά, όμως η Χριστίνα προσπαθεί συνεχώς να την πείσει για το αντίθετο.

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Οι παράνομοι εραστές ξεμπροστιάζονται

Ο Θόδωρος, γνωρίζοντας για τη σχέση τους, στέλνει στον Παύλο φωτογραφίες από τις ερωτικές τους στιγμές, απαιτώντας χρήματα για να μην τις αποκαλύψει. Ο Παύλος λαμβάνει εκβιαστικό τηλεφώνημα και κανονίζει να συναντήσει τον Θόδωρο το ίδιο βράδυ. Όταν πηγαίνει στο σημείο συνάντησης με τα χρήματα, σημαδεύει τον εκβιαστή με όπλο, όμως εκείνος αντιδρά άμεσα, χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφήνοντάς τον αναίσθητο. Ο πατήρ Νικόλαος περνάει τυχαία από το σημείο και βρίσκει τον Παύλο σωριασμένο στο έδαφος, με έναν φάκελο δίπλα του.

Ρίχνει μια ματιά στο περιεχόμενο του φακέλου και βοηθάει τον Παύλο να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Όταν του επιστρέφει τον φάκελο, ο Παύλος τον ρωτά αν είδε τι περιείχε, και ο παπάς του απαντά αρνητικά, προτείνοντάς του να τον γυρίσει σπίτι. Ο Παύλος αποκρύπτει ό,τι συνέβη και προσπαθεί να εξηγήσει το χτύπημα στο κεφάλι με δικαιολογίες. Η Θάλεια, ωστόσο, τον αμφισβητεί και του κάνει σκηνή την επόμενη μέρα, κατηγορώντας τον ανοιχτά για απιστία. Εκείνος τη χαστουκίζει όταν η κατάσταση ξεφεύγει.

Αργότερα, η Χριστίνα τον επισκέπτεται στο γραφείο ανήσυχη για τις φωτογραφίες, αλλά ο Παύλος την καθησυχάζει πως έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Παράλληλα, ο πατήρ Νικόλαος συζητά με τη μητέρα του, αποκαλύπτοντας της το μυστικό του Παύλου και της Χριστίνας, οδηγώντας τις εξελίξεις σε ακόμα πιο επικίνδυνους δρόμους.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ