Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Ο Νικόλαος σε κίνδυνο – Ποιον φοβάται;

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Κλεάνθης και ο πατήρ Νικόλαος θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μια συνάντηση που θα φέρει ανατροπές και εξελίξεις. Ο Κλεάνθης, παγιδευμένος σε οικονομικό αδιέξοδο, φτάνει στο πορνείο για να συμμετάσχει σε ένα παράνομο καρέ μαζί με άλλους τζογαδόρους. Παράλληλα, ο πατήρ Νικόλαος επισκέπτεται την Πετρούλα, τη μητέρα του, που δουλεύει εκεί στην καθαριότητα.

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Ο Νικόλαος σε κίνδυνο – Ποιον φοβάται;

Η απροσδόκητη αυτή συνάντηση θα περιπλέξει τα πράγματα για τον Νικόλαο και θα φέρει νέα εμπόδια στη ζωή του. Οι ανατροπές συνεχίζονται και για τον Κλεάνθη. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τη σύζυγό του, Χριστίνα, και να φύγει από το σπίτι. Μετακομίζει σε ξενοδοχείο και εκεί κάνει πρόταση στη Σμαρώ να είναι ξανά μαζί. Η απόφασή του αυτή θα οδηγήσει σε ραγδαίες εξελίξεις και πιθανές συνέπειες στη ζωή του. Στο μεταξύ, ο Χάρης αντιμετωπίζει τη συνεχιζόμενη περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του, Σοφίας, η οποία βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να αποφύγει την ερωτική επαφή μαζί του.

Αυτό δημιουργεί ένταση και αμφιβολίες στη σχέση τους, κάνοντας τον Χάρη να ανησυχεί για τη σταθερότητα του γάμου τους. Ο Παύλος από την πλευρά του, αποφασίζει να απαλλαγεί από τον Θεοδώρου, ζητώντας τη βοήθεια του Μπάμπη, ο οποίος έχει στα χέρια του το αυτοκίνητο του ντετέκτιβ. Στο τέλος, ο Παύλος θα σκοτώσει τον Θεοδώρου, βάζοντας τη Σοφία στο στόχαστρο των αρχών, καθώς θεωρείται ύποπτη για τον φόνο. Οι συνέπειες θα είναι αναπόφευκτες, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στις ζωές των ηρώων.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ