Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Η Χλόη ξεμπροστιάζει τον Παύλο

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις προχωρούν με καταιγιστικό ρυθμό, με τη Χριστίνα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η ερωτική σχέση της με τον Παύλο Μαρκόπουλο, που είναι παντρεμένος με τη Θάλεια, αρχίζει να κλονίζεται. Ο Παύλος συνεχίζει τα κρυφά τους ραντεβού, ενώ η Θάλεια, αν και υποψιάζεται την απιστία του συζύγου της, δεν γνωρίζει την ταυτότητα της ερωμένης του.

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Η Χλόη ξεμπροστιάζει τον Παύλο

Η Χριστίνα, που είναι στενή φίλη της Θάλειας, την παραπλανά συστηματικά, προσπαθώντας να την πείσει ότι οι ανησυχίες της είναι αβάσιμες. Στο μεταξύ, η κόρη του Παύλου, η Χλόη, ακούει κατά λάθος μία ερωτική συνομιλία του πατέρα της στο τηλέφωνο. Αμέσως μοιράζεται την ανακάλυψή της με τη μητέρα της, η οποία, παρά το σοκ, αποφασίζει να δράσει με ψυχραιμία. Ζητά πρώτα αποδείξεις πριν αντιμετωπίσει τον Παύλο. Για να τις βρει, επισκέπτεται έναν ντεντέκτιβ. Ωστόσο, όταν φτάνει στο γραφείο του, τον βρίσκει απών, καθώς ο Παύλος είχε ήδη φροντίσει να τον εξαφανίσει.

Ο ντεντέκτιβ τον εκβίαζε με φωτογραφίες που αποκάλυπταν την παράνομη σχέση του. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού ραντεβού, ο Παύλος εγκαταλείπει ξαφνικά τη Χριστίνα, γεγονός που την εξοργίζει. Εκείνη αντιδρά βίαια, όμως η οργή της δεν τον επηρεάζει. Ο Παύλος, σταθερός στην απόφασή του, της ανακοινώνει ότι η σχέση τους έχει τελειώσει και ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να διαλύσει την οικογένειά του για χάρη της. Η Χριστίνα μένει άφωνη, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ