Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Η Χλόη εξομολογείται τον έρωτα της στον Νικόλαο

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς του ALPHA, αναμένεται να είναι γεμάτη ανατροπές, καθώς μια έκρηξη στο ξενοδοχείο του Κυριάκου προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια και στους ενοίκους. Ο Νικόλαος, υπόσχεται να κάνει το παν ώστε να μην απομακρυνθεί η Χλόη από τη Στέρνα και να μην καταλήξει σε οικοτροφείο. Ωστόσο, η Χλόη τον πιέζει να αποκαλύψει τον λόγο πίσω από αυτή την επιθυμία του να την βοηθήσει.

Άγιος Έρωτας εξελίξεις – Η Χλόη εξομολογείται τον έρωτα της στον Νικόλαο

Η Σοφία, με έντονα συναισθήματα, αποκαλύπτει στη μητέρα της την πραγματική αιτία που την κρατά μακριά από τον Χάρη. Ταυτόχρονα, η Θάλεια, επηρεασμένη από τις φήμες της Χλόης ότι ο σύζυγός της έχει άλλη, αποφασίζει να ζητήσει ξανά τη βοήθεια του Θεόδωρου. Όμως, ο Παύλος ετοιμάζεται να λάβει σκληρά μέτρα για να προστατευτεί από τον ντετέκτιβ. Η Θάλεια πηγαίνει στο σπίτι του Θεοδώρου, αλλά τον βρίσκει απών, καθώς έχει πέσει θύμα του Παύλου. Εν τω μεταξύ, η Χλόη αρχίζει να εκφράζει τα αληθινά της αισθήματα για τον Νικόλαο.

Αυτός, με τη σειρά του, αποκαλύπτει τις ανησυχίες του στον γέροντα Χαράλαμπο, ελπίζοντας σε καθοδήγηση για το τι πρέπει να πράξει. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, με την έκρηξη στο ξενοδοχείο του Κυριάκου να επηρεάζει καθοριστικά τις ζωές όλων. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς οι σχέσεις δοκιμάζονται και οι μυστικές αλήθειες έρχονται στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ