Άγιος Έρωτας – Έτσι ξεφορτώνεται το παιδί της Χλόης

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά. Η Χλόη, η κόρη του προύχοντα της περιοχής, ερωτεύεται τον γιο ενός εργάτη και ζει έναν παράνομο έρωτα. Επειδή γνωρίζει ότι ο πατέρας της δεν θα αποδεχτεί ποτέ τον αγαπημένο της, προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση τους μυστική.

Άγιος Έρωτας – Έτσι ξεφορτώνεται το παιδί της Χλόης

Ωστόσο, η αλήθεια βγαίνει στο φως και ο πατέρας, γεμάτος οργή, αποφασίζει να δράσει. Αφού ανακαλύπτει τον δεσμό της κόρης του, προβαίνει σε σκληρές και άδικες ενέργειες για να απομακρύνει τον νεαρό από την ζωή της Χλόης. Παρά την είδηση της εγκυμοσύνης της κόρης του απο τον νεαρό εργάτη, ο προύχοντας παραμένει αμετάπειστος και αποφασίζει να πιέσει την Χλόη να προχωρήσει σε έκτρωση. Όταν η Χλόη αρνείται, ο πατέρας της ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο. Στην πορεία της εγκυμοσύνης, της φέρεται με ευγένεια, αλλά όταν πλησιάζει η στιγμή της γέννας, ενεργοποιεί το ύπουλο σχέδιό του.

Μαζί με τον γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό, ανακοινώνουν στην Χλόη ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό. Ο προύχοντας, αμέσως μετά, παίρνει το μωρό από το μαιευτήριο και το δίνει για υιοθεσία σε μια πλούσια οικογένεια που είχε ήδη συμφωνήσει μαζί του. Η Χλόη, συντετριμμένη από τον πόνο, δεν μπορεί να φανταστεί ότι πίσω από αυτή την τραγωδία κρύβεται ο ίδιος της ο πατέρας. Η ιστορία δείχνει την αδίστακτη φύση του προύχοντα, ο οποίος, καθοδηγούμενος από το μίσος και την εγωιστική του φύση, δεν διστάζει να καταφύγει σε απαίσια μέσα για να πετύχει τους στόχους του.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας