Άγιος Έρωτας – Έτσι έρχεται η δικαίωση για τον Νικόλαο

Άγιος Έρωτας – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αποκαλύπτουν τη δικαίωση που αναζητά ο πατήρ Νικόλαος. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό, ένα σχέδιο εκδίκησης και ο έρωτας συνθέτουν την πυκνή πλοκή της νέας δραματικής σειράς του ALPHA.

Άγιος Έρωτας – Έτσι έρχεται η δικαίωση για τον Νικόλαο

Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη και υπόσχεται να προσφέρει ίντριγκες, πάθη, δολοφονίες, ραδιουργίες και πολλές συγκινητικές στιγμές. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη, όπου ο πατήρ Νικόλαος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ένας νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας, φτάνει με ανοιχτές ιδέες και κρυφά μυστικά. Η παρουσία του δεν είναι τυχαία, καθώς οι πραγματικοί του στόχοι τον οδηγούν σε μια ανατρεπτική πορεία. Αν και φαίνεται γοητευτικός και ιδεαλιστής, ο Νικόλαος είναι γεμάτος θυμό και αναζητά εκδίκηση για την οικογένειά του.

Αποκαλύπτεται ότι η Χλόη, η κόρη του ισχυρού άντρα της περιοχής, θα γίνει η μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του. Στο τρέιλερ της σειράς, η εσωτερική πάλη του Νικόλαου γίνεται εμφανής καθώς εκφράζει οργή, πόνο και ταυτόχρονα την επιθυμία για δικαίωση. Βλέπουμε τον ιερέα να κρατά μια γυναίκα στην αγκαλιά του, ψελλίζοντας «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: Ποιος είναι ο λόγος πίσω από τον πόνο του; Τι σημαίνει η δικαίωσή του; Η μητέρα του, Πετρούλα Μιχαλέα (Μαρίνα Ψάλτη), γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αφήσει ατιμώρητο τον εγκληματία που στέρησε τη ζωή της κόρης της.

Μαζί με τον γιο της, σχεδιάζουν να ανακαλύψουν την αλήθεια, κρύβοντας τις ταυτότητές τους. Η Πετρούλα εργάζεται ως καθαρίστρια σε οίκο ανοχής και πιέζει τον Νικόλαο να ανακαλύψει τον ένοχο, προκαλώντας εντάσεις στην οικογένειά τους. Σύντομα, η ζωή του πατέρα Νικόλαου περιπλέκεται όταν συναντά τη Χλόη (Δανάη Παππά). Οι δυο τους αναπτύσσουν μια ισχυρή χημεία, αλλά η μητέρα του ανησυχεί μήπως ο πατέρας της Χλόης είναι ο δολοφόνος που ψάχνουν. Καθώς η σχέση της Χλόης με τον Αργύρη, έναν φτωχό εργάτη, προκαλεί εντάσεις, ο Παύλος Μαρκόπουλος, ο πατέρας της, αντιδρά βίαια, προκαλώντας ένα κύμα βίας και αναταραχής.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ