Άγιος Έρωτας – Ερωτεύονται και οδηγούνται σε επικίνδυνα μονοπάτια

Άγιος Έρωτας – Στη νέα δραματική σειρά του ALPHA, η Δανάη Παπά και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναπτύσσουν έναν απαγορευμένο έρωτα. Η σειρά παρουσιάζει μια συγκλονιστική ιστορία γεμάτη πάθη και κρυμμένα μυστικά.

Άγιος Έρωτας – Ερωτεύονται και οδηγούνται σε επικίνδυνα μονοπάτια

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, στο ρόλο ενός νεαρού ιερέα, φτάνει σε μια μικρή πόλη με πολλά μυστικά και επιθυμία για εκδίκηση. Παρά το θετικό του αντίκτυπο στους κατοίκους, κανείς δεν γνωρίζει τον αληθινό του σκοπό. Ο ιερέας ερωτεύεται παράφορα την κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής, μια σχέση που τον οδηγεί στην μεγαλύτερη του δοκιμασία. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, γνωστός από τον ρόλο του Σίμου στον “Παράδεισο των Κυριών”, ερμηνεύει τον ιερέα, ενώ η Δανάη Παπά, γνωστή ως Θοδώρα από τη σειρά “Σασμός”, υποδύεται την κοπέλα που ερωτεύεται.

Ο πατέρας της, ο ισχυρός άντρας της περιοχής, ερμηνεύεται από τον Δημήτρη Παπανικολάου, ενώ η Ταμίλα Κουλίεβα υποδύεται τη σύζυγό του. Η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίζεται ως η ερωμένη του πλούσιου άντρα, και ο Γιάννης Τσορτέκης ως ο σύζυγός της. Το καστ συμπληρώνουν οι Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρίαν Ψάλτη, Ηρώ Μουκίου, Ηλίας Βαλάσης, Μαρία Κατσανδρή, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου και Αντιγόνη Μακρή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η σειρά εξερευνά την σύγκρουση μεταξύ ηθικών αξιών και πάθους, καθώς ο νεαρός ιερέας παλεύει με τις εσωτερικές του συγκρούσεις και τα εξωτερικά εμπόδια. Η σειρά υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με τις έντονες συναισθηματικές της στιγμές και την δυνατή πλοκή της, αναδεικνύοντας τις δυσκολίες και τα διλήμματα των ηρώων της.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά