Άγιος Έρωτας – Έρωτας που Ανατρέπει τα Δεδομένα – Πρεμιέρα 23 Σεπτεμβρίου

Άγιος Έρωτας – Ο νέα δραματική σειρά που θα παρουσιάσει ο ALPHA με τίτλο «Άγιος Έρωτας» υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με μια συναρπαστική ιστορία αγάπης, γεμάτη ανατροπές, ίντριγκες και μυστικά. Η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας είναι η Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, με την προβολή να συνεχίζεται καθημερινά, Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 21.00.

Άγιος Έρωτας – Έρωτας που Ανατρέπει τα Δεδομένα – Πρεμιέρα 23 Σεπτεμβρίου

Απο τα πρώτα κιόλας επεισόδια, η ιστορία θα αποκαλύψει τον πολυδιάστατο πόλεμο μεταξύ θυμού και έρωτα, εκδίκησης και δικαίωσης. Οι ήρωες θα βιώσουν ανατροπές που θα ταράξουν τις ζωές τους, βυθίζοντας τους σε ένα καταιγιστικό χορό συναισθημάτων και δοκιμασιών. Οι σκιές του παρελθόντος θα επηρεάσουν το παρόν, φέρνοντας νέες προκλήσεις και επιφέροντας δραματικές αλλαγές στις ζωές όλων. Η υπόθεση επικεντρώνεται στην άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας σε μια μικρή πόλη, ο οποίος φέρνει μαζί του ομορφιά, γοητεία, αλλά και κρυμμένα μυστικά.

Η παρουσία του προκαλεί έντονα συναισθήματα: πάθος, μίσος και έρωτα. Οι κάτοικοι της πόλης, αναστατωμένοι από την άφιξή του, θα βρεθούν αντιμέτωποι με παράνομες σχέσεις, απαγορευμένα φιλιά και σκοτεινές αλήθειες. Η ιστορία θα εξελιχθεί με συγκλονιστικά γεγονότα που θα οδηγήσουν σε προσευχές, ικεσίες και επιβεβαιώσεις δικαίωσης. Κάθε ήρωας θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές του συγκρούσεις και τα κρυμμένα του ένστικτα, ανοίγοντας έτσι ένα συναρπαστικό και γεμάτο μυστήριο ταξίδι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας