Άγιος Έρωτας – Έρχεται και προκαλεί εγκεφαλικά στον γυναικείο πληθυσμό

Άγιος Έρωτας – Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναλαμβάνει τον ρόλο του πατέρα Νικόλαου στη νέα δραματική σειρά του ALPHA, που προκαλεί αναταραχή στην τοπική κοινωνία. Η ιστορία τοποθετείται σε μια μικρή πόλη, όπου ο πατήρ Νικόλας, νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας, φέρνει μαζί του νιάτα, γοητεία και πρωτοποριακές ιδέες, αλλά και πολλά κρυφά μυστικά.

Άγιος Έρωτας – Έρχεται και προκαλεί εγκεφαλικά στον γυναικείο πληθυσμό

Η άφιξή του δεν είναι τυχαία, καθώς τα γεγονότα παίρνουν μια απρόβλεπτη τροπή όταν γνωρίζει την Χλόη (Δανάη Παππά), την κόρη του ισχυρού Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή, ο πατήρ Νικόλας στηρίζει τη Χλόη στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως γρήγορα συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση γύρω του περιπλέκεται. Αρχίζει να αντιμετωπίζει διλήμματα που σχετίζονται με την πίστη και τις εσωτερικές του αδυναμίες. Ο έρωτας και το μίσος, οι απαγορευμένες σχέσεις και οι κρυφές επιθυμίες, δημιουργούν ένα καταιγιστικό σκηνικό.

Κρυμμένα μυστικά και επιθυμία για εκδίκηση αναδεικνύουν την πολύπλοκη ανθρώπινη φύση. Το σενάριο της σειράς προέρχεται από τους Άγγελο Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Ο Στέφανος Κορκολής συνθέτει την πρωτότυπη μουσική που συνοδεύει την ιστορία, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ένταση και συναισθηματική φόρτιση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά