Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια – Η Χλόη ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, η Χλόη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δύσκολη κατάσταση, όταν το ημερολόγιό της πέφτει σε λάθος χέρια. Η Χλόη καταγράφει καθημερινά τις πιο προσωπικές της σκέψεις και επιθυμίες σε αυτό το ημερολόγιο, το οποίο περιέχει μυστικά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναταραχές στις ζωές όλων γύρω της.

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια – Η Χλόη ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Γνωρίζοντας πόσο επικίνδυνη θα ήταν η αποκάλυψη αυτών των αληθειών, φροντίζει να το κρατά πάντα ασφαλές και μακριά από αδιάκριτα μάτια. Παρόλα αυτά, κάποια στιγμή το χάνει, και η απειλή ότι κάποιος θα διαβάσει τα μυστικά της την τρομοκρατεί. Δυστυχώς, το ημερολόγιο καταλήγει στα χέρια ανθρώπων που δεν θα έπρεπε ποτέ να το δουν, και οι συνέπειες για τη Χλόη θα είναι άμεσες και δραματικές. Η ζωή της θα αλλάξει προς το χειρότερο, καθώς τα μυστικά της αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Αυτές οι αποκαλύψεις θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε σοβαρές αποφάσεις για την ίδια και το μέλλον της. Όταν γίνουν γνωστά όσα έχει καταγράψει στις σελίδες του ημερολογίου της, η οικογένειά της δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να τη στείλει σε οικοτροφείο. Η Χλόη, χωρίς έλεγχο πια στα γεγονότα, θα δει τη ζωή της να βυθίζεται σε έναν εφιάλτη που δεν μπορεί να αποφύγει.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ