Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια – Γίνεται βίαιος και την χτυπά

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, η Θάλεια και ο Παύλος θα εμπλακούν σε έναν έντονο καβγά. Η Θάλεια κατηγορεί τον Παύλο για απιστία, έχοντας ως απόδειξη που βγαίνει κρυφά τα βράδια και μιλά στο τηλέφωνο με χαμηλή φωνή.

Άγιος Έρωτας επόμενα επεισόδια – Γίνεται βίαιος και την χτυπά

Εκείνη του φωνάζει ότι είναι βέβαιη πως την απατά, ενώ ο Παύλος απαντά με ειρωνικό τόνο, ρωτώντας τι άλλο θα μπορούσε να πιστεύει. Η Θάλεια, ανένδοτη, επιμένει πως εκείνος έχει ερωμένη και απαιτεί να ακούσει την αλήθεια, αλλά ο Παύλος αρνείται, χαρακτηρίζοντας τα λόγια της “βλακείες”. Η ένταση κορυφώνεται όταν η Θάλεια τον προκαλεί, λέγοντας: “Αν είσαι άντρας, πες μου την αλήθεια”. Σε αυτό το σημείο, ο Παύλος τη χαστουκίζει και την προειδοποιεί αυστηρά να μην τον αμφισβητήσει ποτέ ξανά. Αποχωρεί, αφήνοντάς την να κλαίει μόνη της, συντετριμμένη από τη βία και την προδοσία.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα, ανήσυχη για το θέμα με τις φωτογραφίες, επισκέπτεται τον Παύλο στο γραφείο του. Εκείνος την καθησυχάζει, δηλώνοντας ότι ελέγχει πλήρως την κατάσταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Παράλληλα, ο πατήρ Νικόλαος μιλά με τη μητέρα του, την Πετρούλα, και της εκμυστηρεύεται ότι η Θάλεια πρέπει να μάθει την αλήθεια για τον Παύλο. Εκείνος είναι βέβαιος πως ο Παύλος την απατά και θεωρεί ότι αυτή η πληροφορία θα γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για τον εκβιασμό του, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Η Πετρούλα τον ρωτά τι θα κερδίσει από αυτήν την αποκάλυψη, και ο Νικόλαος της εξηγεί το σχέδιό του.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ