Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 4, 5, 6, 7

Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 4, 5, 6, 7 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγιος Έρωτας του ALPHA …

Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 4, 5, 6, 7: Όλα όσα θα δούμε

Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 4

Στο Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 4, τα πράγματα παίρνουν μια συναρπαστική τροπή καθώς ο Κυριάκος επιστρέφει στη Στέρνα, αυτή τη φορά οριστικά. Η απόφασή του να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί προκαλεί έκπληξη, αλλά δεν σταματά εκεί. Ανακοινώνει δημόσια ότι επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της κοινότητας, μια απόφαση που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην τοπική κοινωνία. Αν και ο Κυριάκος θεωρεί πως θα είναι μια κίνηση που θα του δώσει κύρος και επιρροή, δεν γνωρίζει ακόμα το μέγεθος των αντιδράσεων που θα προκαλέσει.

Το μίσος που τρέφει ο Μαρκόπουλος για τον Αργύρη παραμένει αδιάκοπο και γίνεται πιο επικίνδυνο από ποτέ. Είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει τον Αργύρη μακριά από την κόρη του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα δείξει το πιο σκοτεινό και σκληρό του πρόσωπο. Αυτή η σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών εντείνεται με κάθε επεισόδιο, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα οδηγήσει.

Από την άλλη πλευρά, η Χλόη, αρνούμενη να αφήσει τον Αργύρη να παλέψει μόνος του, αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. Θα βρει μια πρόφαση για να φύγει από το σχολείο και θα επισκεφθεί τον Αργύρη στο κρατητήριο. Η συνάντησή τους θα γίνει μυστικά, αλλά όπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ σε αυτή την ιστορία.

Παράλληλα, η Σοφία, κάνοντας πως είναι αδιάθετη, θα ακυρώσει το ραντεβού της με τον Χάρη και τον φωτογράφο του γάμου τους. Αλλά η δικαιολογία αυτή είναι απλώς το προπέτασμα καπνού. Λίγο αργότερα, η Σοφία θα επισκεφτεί ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ζευς, κάνοντας μια κίνηση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την ίδια ώρα, ο Παύλος και η Χριστίνα βρίσκονται κρυφά στην ερωτική τους φωλιά, αλλά δεν είναι μόνοι. Ποιος άλλος τους παρακολουθεί και τι θα συμβεί όταν αποκαλυφθεί;

Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 5

Στο Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 5, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, καθώς τα μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Η Ολυμπία, υπό τις σαφείς εντολές του Μαρκόπουλου, αρχίζει να ερευνά το παρελθόν του παπά, προσπαθώντας να βρει οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του. Παράλληλα, ο ίδιος ο παπάς ξεκινά τη δική του έρευνα για το παρελθόν του Παύλου, προσπαθώντας να ξεδιαλύνει τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τις πράξεις του.

Η Σοφία, από την άλλη πλευρά, ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει προσλάβει ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν ο άντρας της την απατά. Ο φόβος της Σοφίας για ένα πιθανό σκάνδαλο είναι τεράστιος, και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, πριν βγει οτιδήποτε στη δημοσιότητα. Η δυναμική της κίνηση θα μπορούσε να φέρει ρήξη στις σχέσεις της με την οικογένειά της.

Εν τω μεταξύ, η επιστροφή του Κυριάκου στη Στέρνα γίνεται μεγάλο γεγονός. Ο Κλεάνθης τον βλέπει σαν έναν παλιό φίλο, ενώ ο Παύλος βλέπει σε αυτόν έναν επικίνδυνο αντίπαλο. Η ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες αυξάνεται, και η αναμέτρηση φαίνεται αναπόφευκτη. Την ίδια ώρα, ο Κλεάνθης και η Σμαρώ προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αργύρη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αινιγματική πληροφορία που θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα.

Η Χλόη συνεχίζει να υπομένει τις πιέσεις και τις τιμωρίες από τον περίγυρό της, αλλά δεν χάνει την πίστη της. Η μοναδική της σανίδα σωτηρίας παραμένει ο πατέρας Νικόλαος, ο οποίος προσπαθεί να της δώσει δύναμη να συνεχίσει.

Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 6

Στο Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 6, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, και οι χαρακτήρες βρίσκονται σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Ο Παύλος, προσπαθώντας να αποφύγει περισσότερες ερωτήσεις από τη Θάλεια, βρίσκει μια δικαιολογία για να την καθησυχάσει. Η Χριστίνα, πιστή φίλη της Θάλειας, αναλαμβάνει να καλύψει τις υποψίες της για τη σχέση του Παύλου, κάτι που ενισχύει τον δεσμό τους αλλά και τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν.

Ο Αργύρης, που βρίσκεται ακόμα στη φυλακή, πιέζει τη Σμαρώ να του πει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του. Αυτή η αλήθεια φαίνεται να είναι το κλειδί για την ελευθερία του, αλλά η Σμαρώ διστάζει να αποκαλύψει περισσότερα. Ο Κλεάνθης, ωστόσο, δεν μπορεί να περιμένει και αρχίζει να ψάχνει τρόπους για να αποφυλακίσει τον γιο του.

Η Χλόη, βλέποντας πως τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, ζητά ξανά τη βοήθεια του πατέρα Νικόλαου. Αυτή τη φορά όμως, η Χλόη δεν τον προσεγγίζει ως μαθήτρια αλλά ως φίλη. Ο δεσμός τους ενισχύεται, και φαίνεται πως ο Νικόλαος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις επερχόμενες εξελίξεις.

Στο μεταξύ, η Ειρήνη, γνωρίζοντας πλέον για το παρελθόν του πατέρα της με τη Σμαρώ, δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή της. Η συμπεριφορά της αρχίζει να γίνεται ασταθής, κάτι που ανησυχεί έντονα τον Κλεάνθη. Ο Παύλος, κρατώντας στα χέρια του το γράμμα του Αργύρη προς τη Χλόη, την απειλεί ότι αν δεν σταματήσει να τον βλέπει, θα τη στείλει εσώκλειστη σε οικοτροφείο.

Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 7

Στο Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 7, η Χλόη δεν μπορεί να βγάλει τον Αργύρη από το μυαλό της, καθώς η τελευταία τους συνάντηση την έχει συγκλονίσει. Αποφασίζει πως πρέπει να τον συναντήσει ξανά και, με τη βοήθεια της φίλης της, Ελένης, καταστρώνει ένα νέο σχέδιο για να το πετύχει. Ωστόσο, η Ειρήνη μαθαίνει για το σχέδιο και υπόσχεται να το κρατήσει μυστικό. Η πίεση είναι μεγάλη και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν τελικά θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο.

Ο Παύλος, μαθαίνοντας πως ο Αργύρης κυκλοφορεί ελεύθερος, αρχίζει να αναζητά ποιος ευθύνεται για την απελευθέρωσή του. Όταν ανακαλύπτει πως ο Κυριάκος ήταν πίσω από αυτή την κίνηση, η παλιά τους κόντρα αναζωπυρώνεται. Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άνδρες μοιάζει αναπόφευκτη και η ένταση φτάνει στο ζενίθ.

Ο Νικόλαος, μαθαίνοντας πως η Χλόη σκοπεύει να συναντήσει τον Αργύρη, αποφασίζει να τη σταματήσει. Στο δρόμο για την επιστροφή, όμως, οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά, και η σχέση τους θα δοκιμαστεί με έναν τρόπο που κανείς δεν περίμενε.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 8, 9, 10, 11

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας - Επεισόδιο 4Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 5Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 6Άγιος Έρωτας – Επεισόδιο 7