Άγιος Έρωτας Επεισόδιο 20 – Ο Νικόλαος περνά στην αντεπίθεση

Άγιος Έρωτας Επεισόδιο 20 – Η Χλόη ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της τη Στέρνα και να κλειστεί στο μοναστήρι, και η στιγμή αυτή πλησιάζει. Το επικείμενο γεγονός αναζωπυρώνει τα συναισθήματα των ηρώων και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις. Μερικοί από αυτούς χαίρονται, ενώ άλλοι βυθίζονται στη θλίψη.

Άγιος Έρωτας Επεισόδιο 20 – Ο Νικόλαος περνά στην αντεπίθεση

Ο πατέρας της, Παύλος, αποφασίζει να μην επιτρέψει σε κανέναν να χαλάσει τα σχέδια που έχει για την εισδοχή της κόρης του στο μοναστήρι. Η Χλόη, από την άλλη, νιώθει συντετριμμένη, καθώς κουβαλάει και την ντροπή από την ανεπιτυχή εξομολόγηση των συναισθημάτων της προς τον πατέρα Νικόλαο, ο οποίος την απέρριψε. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο πατέρας Νικόλαος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που τον κατακλύζουν.

Παρά την αποφασιστικότητά του να παραμείνει πειθαρχημένος, δεν καταφέρνει να ελέγξει την εσωτερική του σύγκρουση. Η πάλη με τον εαυτό του γίνεται όλο και πιο έντονη, και τελικά τον οδηγεί σε απόφαση να δράσει. Παρά τις ηθικές του αξίες και την αρχική του άρνηση, ο Νικόλαος συνειδητοποιεί πως τα συναισθήματά του για τη Χλόη δεν μπορούν να κατασταλούν τόσο εύκολα.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερΆγιος Έρωτας – Επεισόδιο 20