Άγιος Έρωτας Επεισόδιο 18 – Χλόη – Αργύρης χωρίζουν

Άγιος Έρωτας Επεισόδιο 18 – Η Χριστίνα καταφέρνει και πάλι να ξεγελάσει τη Θάλεια, πείθοντάς την ότι δεν υπάρχει καμία ύποπτη σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τον Παύλο. Παράλληλα, ο πατήρ Νικόλαος καταφέρνει να διαβεβαιώσει τη μητέρα του, την Πετρούλα, ότι η Χλόη δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μαθήτριά του, όπως όλα τα υπόλοιπα κορίτσια στην τάξη του.

Άγιος Έρωτας Επεισόδιο 18 – Χλόη – Αργύρης χωρίζουν

Στο μεταξύ, η Σμαρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Κλεάνθη, πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο όπου μένει, για να του ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επανασύνδεσής τους. Εκείνος, όμως, της αποκαλύπτει ότι η σχέση του με τη Χριστίνα έχει ήδη διαλυθεί, και για αυτό άφησε το σπίτι του και μένει στο ξενοδοχείο. Ο Χάρης απαιτεί εξηγήσεις από τη Σοφία, προσπαθώντας να κατανοήσει γιατί τον έβαλε υπό παρακολούθηση.

Παράλληλα, η Χλόη αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα στον Αργύρη, ζητώντας του να προχωρήσει στη ζωή του και να την ξεχάσει, κλείνοντας έτσι το κεφάλαιο της σχέσης τους. Το βράδυ, το δείπνο των Βαρελάδων και των Μαρκόπουλων διαταράσσεται από τον απρόσμενο ερχομό του Κυριάκου, ο οποίος εμφανίζεται με τα δύο παιδιά του, προκαλώντας ένταση.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ