Άγιος Έρωτας επεισόδια – Κάνει τσακωτούς Χλόη – Νικόλαο σε τρυφερό τετ α τετ

Άγιος Έρωτας επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA εξελίσσονται με δραματικές ανατροπές. Η Χλόη, παγιδευμένη ανάμεσα στις τιμωρίες του πατέρα της και την αγάπη της για τον Αργύρη, βιώνει μια έντονη εσωτερική σύγκρουση. Ο Παύλος, προκειμένου να αποφύγει τις δύσκολες ερωτήσεις της Θάλειας, δημιουργεί ψευδείς δικαιολογίες, ενώ η Χριστίνα προσπαθεί να καθησυχάσει τις υποψίες της φίλης της για την πίστη του συζύγου της.

Άγιος Έρωτας επεισόδια – Κάνει τσακωτούς Χλόη – Νικόλαο σε τρυφερό τετ α τετ

Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν ο Παύλος ανακαλύπτει το γράμμα του Αργύρη προς τη Χλόη. Την απειλεί, απειλώντας την ότι θα την κλείσει σε οικοτροφείο αν δεν διακόψει τη σχέση της. Εξαιρετικά απογοητευμένη, η Χλόη στρέφεται για άλλη μια φορά στον πατέρα Νικόλαο, τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται. Αυτή τη φορά, όμως, η επικοινωνία τους γίνεται σε φιλικό επίπεδο, κάτι που ενισχύει τη σύνδεσή τους. Στο μεταξύ, η Χλόη αναπολεί τη συνάντησή της με τον Αργύρη, η οποία συνέβη νωρίτερα στο σχολείο.

Ο πατέρας Νικόλαος, μαθαίνοντας τα σχέδιά της να συναντήσει ξανά τον Αργύρη, προσπαθεί να την αποτρέψει. Όταν η Χλόη και ο πατέρας Νικόλαος επιστρέφουν στο σπίτι, η ατμόσφαιρα φορτίζεται, καθώς οι δύο τους έρχονται πιο κοντά. Ωστόσο, η Σοφία, τυχαία περνώντας από το σημείο, τους βλέπει και αποφασίζει να ενημερώσει τον πατέρα τους για την επικίνδυνη κατάσταση. Το μυστικό της Χλόης απειλείται να αποκαλυφθεί, αφήνοντας την αγάπη της για τον Αργύρη σε κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ