Άγιος Έρωτας επεισόδια – Έτσι γλιτώνει ο Παύλος την φυλακή

Άγιος Έρωτας επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Θάλεια προετοιμάζεται να σύρει τον Παύλο στα δικαστήρια για μοιχεία, αλλά η πορεία των εξελίξεων θα την απογοητεύσει, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Άγιος Έρωτας επεισόδια – Έτσι γλιτώνει ο Παύλος την φυλακή

Η Χλόη, κόρη της Θάλειας, γίνεται μάρτυρας μιας συνομιλίας του πατέρα της με την ερωμένη του στο τηλέφωνο και αμέσως μεταφέρει την πληροφορία στη μητέρα της. Η Θάλεια, ανησυχώντας για την κατάσταση, ζητά από τον ντετέκτιβ Θεοδώρου να συνεχίσει την έρευνα για να συλλέξει αποδείξεις σχετικά με την απιστία του Παύλου. Ωστόσο, ο Μαρκόπουλος, με σκοπό να προστατεύσει τον εαυτό του, αποφασίζει να βγάλει τον ντετέκτιβ από τη μέση. Ο Θεοδώρου, που εκβιάζει τον Παύλο με φωτογραφίες που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την αλήθεια, γίνεται στόχος των μεθοδεύσεών του.

Σύντομα, η Θάλεια ανακαλύπτει με σοκ ότι ο άντρας της την απατά και μάλιστα η ερωμένη του είναι η καλύτερή της φίλη, η Χριστίνα. Η προδοσία των δύο αγαπημένων της προσώπων την οδηγεί σε μια κατάσταση θυμού και απελπισίας. Αυτή την περίοδο, το 1958 στην Ελλάδα, η μοιχεία θεωρείται ποινικό αδίκημα, δίνοντάς της τη δυνατότητα να κινηθεί νομικά εναντίον του Παύλου. Ο Παύλος, όμως, είναι εξαιρετικά έξυπνος και γνωρίζει ότι η Θάλεια θα μπορούσε να του προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην κοινωνική του εικόνα.

Σκαρφίζεται λοιπόν ένα σχέδιο: απευθύνεται σε έναν ψυχίατρο και του λέει ότι η σύζυγός του φαίνεται να χάνει τα λογικά της, και οι σκέψεις της είναι επικίνδυνες. Ο ψυχίατρος, πείθεται από τον Παύλο και έτσι η Θάλεια κλείνεται σε ψυχιατρείο. Η Θάλεια, από την πλευρά της, αγωνίζεται να αποδείξει ότι δεν είναι τρελή, προσπαθώντας να αποκαλύψει την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ