Άγιος Έρωτας – Ένας Απαγορευμένος Έρωτας με Φόντο την Εκδίκηση

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα συγκλονίσουν το κοινό. Ο Πάυλος Μαρκόπουλος ευθύνεται για τα βάσανα που έχουν υποστεί ο Νικόλας και η οικογένειά του. Ο νεαρός θεολόγος, γνωστός ως «κολασμένα ωραίος πάτερ Νικόλας», διδάσκει στις τελευταίες τάξεις του λυκείου μιας επαρχιακής πόλης.

Άγιος Έρωτας – Ένας Απαγορευμένος Έρωτας με Φόντο την Εκδίκηση

Η ιστορία εξελίσσεται σε μια μικρή επαρχιακή πόλη λίγο μετά το τέλος του εμφυλίου. Ο Νικόλας, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, φτάνει στην πόλη λίγο πριν χειροτονηθεί ιερέας. Η άφιξή του εκεί δεν είναι τυχαία, αν και κανείς δεν υποψιάζεται τον πραγματικό λόγο της παρουσίας του. Ο γοητευτικός και προοδευτικός θεολόγος κρύβει πολλά μυστικά και έχει ένα ξεκάθαρο σκοπό: να εκδικηθεί εκείνους που κατέστρεψαν τη ζωή του και της οικογένειάς του. Εκεί, συναντά τη Χλόη, μια 17χρονη μαθήτρια, που με την ευστροφία και την εξυπνάδα της τραβά την προσοχή του.

Παρά την απαγορευμένη φύση της σχέσης τους, ερωτεύονται παράφορα. Ωστόσο, η μοίρα τους επιφυλάσσει έναν άσσο: η Χλόη είναι η κόρη του Παύλου Μαρκόπουλου, του αμείλικτου εχθρού του Νικόλα. Η σειρά, βασισμένη στη χιλιανή «Perdona Nuestros Pecados», με τίτλο «Άγιος Έρωτας», φιλοδοξεί να σαγηνεύσει το κοινό του ALPHA, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του «Σασμού». Στο σχολείο όπου διδάσκει, γνωρίζει τη Χλόη, τη μικρότερη κόρη του πλουσιότερου άντρα της περιοχής, Παύλου Μαρκόπουλου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα βάσανα του Νικόλα.

Οι εξελίξεις στην ιστορία αυτή υπόσχονται ανατροπές και έντονα συναισθήματα, καθώς τα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται και οι συγκρούσεις κορυφώνονται.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας