Άγιος Έρωτας – Εκδικείται τον δολοφόνο της αδερφής του

Άγιος Έρωτας – Οι εξελίξεις στη σειρά απο τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές, καθώς ο ιερέας σχεδιάζει να εκδικηθεί για προσωπικούς λόγους. Η νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha υπόσχεται να μας καθηλώσει με την ιστορία της.

Άγιος Έρωτας – Εκδικείται τον δολοφόνο της αδερφής του

Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά και θα αποτελέσει το δυνατό χαρτί του ALPHA στην prime time ζώνη. Τα γυρίσματα έχουν δημιουργήσει πανικό μεταξύ των θαυμαστών. Η προβολή της αναμένεται να ξεκινήσει στη θέση του «Σασμού», από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας φτάνει σε μια μικρή πόλη και προκαλεί αναστάτωση. Παρά τη γοητεία του, κρύβει πολλά μυστικά. Η άφιξή του σε αυτόν τον τόπο δεν είναι τυχαία. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του, μερικά από τα οποία είναι γεμάτα πάθος, μίσος ή έρωτα.

Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες και δολοφονίες συνθέτουν την πλοκή. Η οργή, το ξέσπασμα και το μίσος καταλήγουν σε μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις. Ο ιερέας αναζητά δικαίωση και αντιμετωπίζει δοκιμασίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πάτερ Νικόλαος επιθυμεί να εκδικηθεί για την αδερφή του, η οποία αυτοκτόνησε μετά από βιασμό που οδήγησε σε εγκυμοσύνη. Λίγο πριν πεθάνει, άφησε ένα γράμμα που αποκάλυπτε την αλήθεια στην οικογένειά της.

Ο ιερέας νιώθει βαθιά την ανάγκη να δικαιώσει την αδερφή του, και αυτός ήταν ο λόγος της μετάθεσής του. Όταν όμως γνωρίζει τη Χλόη, την ερωτεύεται βαθιά. Γνωρίζοντας ότι αυτός ο έρωτας δεν μπορεί να ευδοκιμήσει και θα τον εμποδίσει από το σχέδιο εκδίκησής του, αποφασίζει να απομακρυνθεί από κοντά της. Πόσο όμως θα καταφέρει να κρατήσει την απόσταση αυτή;

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα Κουλίεβα