Άγιος Έρωτας – Εγκλωβισμένη στο γάμο της ψάχνει διέξοδο

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι ανατροπές θα είναι συναρπαστικές. Η Χριστίνα, αναγκασμένη να παντρευτεί με το ζόρι, ποτέ δεν αγάπησε τον άντρα της. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ρεπορτάζ, μια αριστοκρατική οικογένεια, συνδεδεμένη με τον προύχοντα και την οικογένεια που θα μας απασχολήσει, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Άγιος Έρωτας – Εγκλωβισμένη στο γάμο της ψάχνει διέξοδο

Θα δούμε ότι οι στενές σχέσεις του ζευγαριού με την οικογένεια Μαρκοπούλου ξεπερνούν τα όρια της φιλίας. Η Χριστίνα εμπλέκεται σε ερωτική σχέση με τον Παύλο Μαρκόπουλο, δημιουργώντας ένα νέο κύκλο εντάσεων. Ο γάμος της Χριστίνας με τον άντρα της προήλθε από μια συμφωνία μεταξύ του πατέρα της και του πεθερού της, χωρίς τη δική της συναίνεση. Ως αποτέλεσμα, δεν μπόρεσε ποτέ να αγαπήσει πραγματικά τον σύζυγό της, αλλά παρέμεινε μαζί του για να απολαύσει τα προνόμια μιας μεγάλης και όμορφης οικογένειας που της παρέσχε η συμφωνία.

Τώρα, όμως, η Χριστίνα έχει βρει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του άρχοντα. Παρά τις διαφορές τους εκείνος αδίστακτος και σκληρός, εκείνη πιο ήσυχη και χαμηλών τόνων η αγάπη της για τον άρχοντα της δίνει ζωή και δύναμη. Αυτή η νέα σχέση της προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίσει τη ζωή της με νέο ζήλο και ενέργεια.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας