Άγιος Έρωτας – Δύο Γυναίκες θα είναι η καταστροφή του Παύλου

Άγιος Έρωτας – Στη σειρά «Άγιος Έρωτας», οι Ταμίλα Κουλίεβα και Κατερίνα Παπουτσάκη φέρνουν στην οθόνη δύο ισχυρούς γυναικείους χαρακτήρες. Η Ταμίλα Κουλίεβα ερμηνεύει τη Θάλεια Μαρκοπούλου, τη σύζυγο του Παύλου Μαρκόπουλου, ενός ισχυρού και πλούσιου άντρα που ενσαρκώνει ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Άγιος Έρωτας – Δύο Γυναίκες θα είναι η καταστροφή του Παύλου

Η Θάλεια, αφοσιωμένη στην οικογένειά της, παντρεύτηκε τον Παύλο χωρίς αγάπη, ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή που τελικά δεν ήρθε ποτέ. Αντιμετωπίζει μια σειρά απογοητεύσεων, ενώ η ζωή της φαντάζει ως συνεχής αγώνας για να ξεπεράσει την πικρία της. Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύεται τη Χριστίνα Βαρελά, την ερωμένη του Παύλου Μαρκόπουλου. Η Χριστίνα είναι μια παντρεμένη γυναίκα που, παρόλο που έχει μια δική της οικογένεια, αναπτύσσει μια εξωσυζυγική σχέση με τον Παύλο.

Πληγωμένη από τη ζωή, η Χριστίνα δείχνει μια αδίστακτη συμπεριφορά, καταπατώντας τις ζωές των γύρω της για να ζήσει τη στιγμή χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Ο Δημήτρης Παπανικολάου, ως Παύλος Μαρκόπουλος, εκπροσωπεί την κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας. Ως ισχυρός και πλούσιος άντρας, η εξουσία του συνοδεύεται από πολλές αδυναμίες. Η διαδρομή του Παύλου θα είναι γεμάτη απρόβλεπτες εξελίξεις, όπως ο ίδιος έχει προαναγγείλει, καθιστώντας τον κεντρικό πυρήνα των συναισθηματικών και κοινωνικών εντάσεων στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας