Άγιος Έρωτας – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της σειράς

Άγιος Έρωτας – Ο ALPHA προσδοκά ότι η νέα σειρά “Άγιος έρωτας” θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της επόμενης χρονιάς. Το καστ περιλαμβάνει πολλούς κορυφαίους ηθοποιούς που έχουν ήδη συμφωνήσει για τη συμμετοχή τους. Η Δανάη Παππά, γνωστή από τον “Σασμό”, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα αυτή σειρά, μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον οποίο είδαμε φέτος στον “Παράδεισο των κυριών”.

Άγιος Έρωτας – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της σειράς

Αυτό το ζευγάρι θα αναλάβει πρωταγωνιστικούς ρόλους και θα προβάλλεται στην ίδια ζώνη με τον σασμό. Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει στη μικρή οθόνη σε δραματικό ρόλο, μετά την επιτυχία της στα “Καλύτερά μας χρόνια” της ΕΡΤ1. Αυτό αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές. Ο Γιάννης Τσορτέκης, μετά τον “Σκαραβαίο” και το “Αυτή η νύχτα μένει”, θα συνεργαστεί με το κανάλι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η Ταμίλα Κουλίεβα, που πρόσφατα συμμετείχε στους “Παγιδευμένους”, θα ενταχθεί στη νέα καθημερινή σειρά του ALPHA.

Μαζί της θα δούμε τη Μαρίνα Ψάλτη, τον Θανάση Κουρλαμπά και την Καλλιρρόη Μυριαγκού. Επιπλέον, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, θα κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μέσα από την σειρά. Η σειρά αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με το πολυάριθμο και ταλαντούχο καστ της, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά