Άγιος Έρωτας – Αυτό είναι το Νέο καθηλωτικό τρέιλερ

Άγιος Έρωτας – Η νέα δραματική σειρά εποχής καταφθάνει στο κανάλι Alpha, έτοιμη να μας καθηλώσει με την ιστορία της. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00, αντικαθιστώντας τον Σασμό και αποτελώντας το δυνατό χαρτί του καναλιού για την prime time ζώνη. Το πρόγραμμα μπορεί να υποστεί αλλαγές, ανάλογα με τις αποφάσεις του καναλιού.

Άγιος Έρωτας – Αυτό είναι το Νέο καθηλωτικό τρέιλερ

Το τρέιλερ της σειράς κυκλοφόρησε εχθές 18 Ιουλίου, αυξάνοντας την προσμονή του κοινού. Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε το τηλεοπτικό ζευγάρι, Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Δανάη Παππά να έρχονται κοντά. Η ιστορία ξεκινά με την άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας σε μια μικρή πόλη, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Ο ιερέας φέρνει μαζί του όχι μόνο την ομορφιά και τη γοητεία, αλλά και μυστικά. Η επιλογή του να βρεθεί εκεί δεν ήταν τυχαία, καθώς όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του, άλλα με πάθος και άλλα με μίσος ή έρωτα.

Η πλοκή περιλαμβάνει παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες και δολοφονίες. Τα συναισθήματα φουντώνουν, από οργή και ξέσπασμα μέχρι μίσος και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και τις λέξεις «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Η σειρά ανοίγει πολλές ιστορίες και εγείρει πολλά ερωτήματα. Γιατί ο ιερέας βρέθηκε σε αυτό τον τόπο; Τι δικαίωση αναζητά και ποιες δοκιμασίες θα αντιμετωπίσει; Πώς αντιδρά ο άνθρωπος όταν συγκρούεται με τις αντίθετες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του; Η σειρά υπόσχεται να μας κρατήσει καθηλωμένους με τις ανατροπές της και την ένταση των συναισθημάτων.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά