Άγιος Έρωτας – Αυτό ειναι το μέλλον Σμαρώς – Κλεάνθη

Άγιος Έρωτας – Οι εξελίξεις στη σειρά γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές, καθώς ο Κλεάνθης αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Η κόρη του, Ειρήνη, ανακάλυψε πως ο Αργύρης είναι γιος του Κλεάνθη με τη Σμαρώ και σκοπεύει να το αποκαλύψει. Ωστόσο, δεν θα το μοιραστεί με όλους, γεγονός που προκαλεί νέα προβλήματα για τη Σμαρώ και τον Κλεάνθη, καθώς η Χριστίνα θα απολύσει τη Σμαρώ από το σπίτι.

Άγιος Έρωτας – Αυτό ειναι το μέλλον Σμαρώς – Κλεάνθη

Παράλληλα, ο Κλεάνθης βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, γεγονός που τον οδηγεί στον τζόγο. Η Ηρώ Μουκίου, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι ο Κλεάνθης και η Σμαρώ θα περάσουν δύσκολες μέρες γεμάτες εμπόδια. Ο Αργύρης θα φύγει για την Αθήνα, με αποτέλεσμα να μην τον βλέπουμε για μερικά επεισόδια. Στη συνέχεια, ωστόσο, θα επιστρέψει στη Στέρνα. Οι σχέσεις του με τη Σμαρώ θα κλονιστούν, καθώς ο Αργύρης θα απομακρυνθεί όταν μάθει ότι δεν είναι βιολογικό παιδί του Κλεάνθη. Αν και δεν γνωρίζει ότι ο Κλεάνθης είναι ο πραγματικός του πατέρας, ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του. Η Σμαρώ, ωστόσο, κρατάει την αλήθεια μυστική, και αυτό οδηγεί σε εντάσεις στη σχέση τους.

Όταν ο Αργύρης φεύγει για την Αθήνα, η Σμαρώ ανησυχεί για την ασφάλειά του και προσπαθεί να τον φέρει πίσω, ενώ ταυτόχρονα αγωνίζεται να διατηρήσει το μυστικό της. Η αγωνία της Σμαρώ μεγαλώνει, καθώς το ένα της παιδί απομακρύνεται για πρώτη φορά, και ταυτόχρονα προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την αλήθεια για τον Κλεάνθη. Οι επόμενες εξελίξεις αναμένονται με μεγάλη προσμονή, καθώς οι χαρακτήρες προσπαθούν να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο γεμάτο μυστικά και αποκαλύψεις.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ