Άγιος Έρωτας – Αυτό είναι το δυνατό χαρτί στα χέρια του Νικόλαου

Άγιος Έρωτας – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς ο πατέρας Νικόλαος έρχεται αντιμέτωπος με ένα σκοτεινό μυστικό. Ο Θόδωρος εκβιάζει τον Παύλο, στέλνοντάς του ερωτικές φωτογραφίες με τη Χριστίνα στο γραφείο του, και απαιτεί χρήματα για να μην αποκαλύψει τα πάντα.

Άγιος Έρωτας – Αυτό είναι το δυνατό χαρτί στα χέρια του Νικόλαου

Ο Παύλος, δέχεται ένα τηλεφώνημα που του ζητάει λύτρα, και αποφασίζει να πάει στο ραντεβού το ίδιο βράδυ, με τα χρήματα στο αυτοκίνητό του. Εκεί όμως, ο Θόδωρος τον σημαδεύει με όπλο. Παρά την προσπάθειά του να ηρεμήσει την κατάσταση λέγοντας «Έχω τα χρήματα στο αυτοκίνητο», ο Θόδωρος τον χτυπά στο κεφάλι και τον αφήνει αναίσθητο. Λίγο αργότερα, ο πατέρας Νικόλαος περνάει από το σημείο και βρίσκει τον Παύλο πεσμένο στη μέση του δρόμου, με τον φάκελο του Θόδωρου δίπλα του. Ανοίγει τον φάκελο, βλέπει το περιεχόμενο και βοηθά τον Παύλο να συνέλθει.

Όταν ο Παύλος ξυπνά, ρωτάει τον Νικόλαο αν είδε τι υπήρχε μέσα στον φάκελο, με τον παπά να απαντά πως δεν το έκανε και στη συνέχεια τον μεταφέρει σπίτι του. Ο Παύλος δεν αποκαλύπτει τίποτα για το περιστατικό σε κανέναν και δικαιολογεί το τραύμα στο κεφάλι του. Λίγο αργότερα, η Χριστίνα επισκέπτεται το γραφείο του, ανησυχώντας για τις φωτογραφίες. Εκείνος τη διαβεβαιώνει πως έχει την κατάσταση υπό έλεγχο.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας Νικόλαος αποκαλύπτει στη μητέρα του, Πετρούλα, το παράνομο δεσμό του Παύλου με τη Χριστίνα. «Η Θάλεια πρέπει να μάθει με ποιον είναι παντρεμένη. Ο Παύλος την απατά και αυτό εκείνη πρέπει να το μάθει», της λέει. Όταν η Πετρούλα τον ρωτά τι θα κερδίσει από αυτό, εκείνος απαντά: «Θα έχω ένα δυνατό όπλο για να τον εκβιάσω όταν έρθει η ώρα».

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ