Άγιος Έρωτας – Απαγορευμένα Πάθη και Μυστικά έρχονται στο φως

Άγιος Έρωτας – Ο ALPHA ξεκινάει δυναμικά τη νέα σεζόν με νέες σειρές, μεταξύ των οποίων και τον «Άγιο Έρωτα», μια συναρπαστική ιστορία αγάπης με απαγορευμένα πάθη και κρυμμένα μυστικά. Η σειρά επικεντρώνεται σε έναν νεαρό ιερέα που μετακομίζει σε μια μικρή πόλη φέρνοντας μαζί του πολλά μυστικά.

Άγιος Έρωτας – Απαγορευμένα Πάθη και Μυστικά έρχονται στο φως

Μέσα σε λίγο καιρό κερδίζει την εμπιστοσύνη των κατοίκων, αλλά αυτοί αγνοούν ότι αναζητά εκδίκηση. Αν και οι ηθικές του αξίες τον εμποδίζουν, ερωτεύεται παράφορα την κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής, αντιμετωπίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ενσαρκώνει τον ιερέα, ενώ την αγαπημένη του υποδύεται η Δανάη Παππά. Ο Δημήτρης Παπανικολάου παίζει τον ισχυρό άντρα της περιοχής και η Ταμίλα Κουλίεβα είναι η σύζυγός του.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίζεται ως η ερωμένη του πλούσιου άντρα και ο Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το καστ της σειράς περιλαμβάνει επίσης τους Θανάση Κουρλαμπά, Μαρίαν Ψάλτη, Ηρώ Μουκίου, Ηλία Βαλάση, Μαρία Κατσανδρή, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλη Πανάδη, Γιάννη Εγγλέζο, Κώστα Κονταράτο, Ιφιγένεια Καραμήτρου και Αντιγόνη Μακρή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά