Άγιος Έρωτας – Ανατροπή – Η Χλόη το σκάει απο το μοναστήρι

Άγιος Έρωτας – Η επίσκεψη του πατέρα Νικόλαου στη Μονή του Αγίου Προκοπίου γεμίζει ελπίδα τη Χλόη, η οποία νιώθει ότι υπάρχει ακόμη σωτηρία για την οικογένειά της. Ο Βλάσης, έχοντας στα χέρια του κρίσιμες φωτογραφίες, πλησιάζει τον Παύλο με προθέσεις που προμηνύουν ένταση και σύγκρουση. Στο μεταξύ, ο Πέτρος φτάνει στα άκρα με την Ειρήνη, κάτι που αναπόφευκτα προκαλεί τριβές με τον Στέφανο.

Άγιος Έρωτας – Ανατροπή – Η Χλόη το σκάει απο το μοναστήρι

Ο Κυριάκος, ανήσυχος για τη Θάλεια, μοιράζεται τις ανησυχίες του με τον πατέρα Νικόλαο, προσπαθώντας να βρει στήριξη και λύσεις. Η Χλόη ανησυχεί διαρκώς για τη μητέρα της, καθώς η Θάλεια βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και σκέφτεται την αυτοκτονία. Ο πατήρ Νικόλαος, με τη σοφία και την κατανόησή του, την ενθαρρύνει να αναζητήσει δικαίωση και να μην παραδοθεί στην απελπισία. Πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, η Θάλεια ζητά από τον πατέρα Νικόλαο μια χάρη που περιλαμβάνει μεγάλο ρίσκο.

Στο μεταξύ, ο Κλεάνθης αρχίζει να συνθέτει τα κομμάτια του παζλ σχετικά με το ατύχημα της Χριστίνας. Η εμμονή του να αποκαλύψει την αλήθεια τον οδηγεί σε συγκρούσεις, καθώς η σύζυγός του πέφτει σε αντιφάσεις. Ο Παύλος, ανήσυχος για την εξαφάνιση της Θάλειας, αναζητά τη βοήθεια της χωροφυλακής. Ωστόσο, εκεί τον περιμένει μια ανατροπή, καθώς ο Βλάσης αποκαλύπτει τα σχέδιά του και τον αντιμετωπίζει με ισότητα.

Ταυτόχρονα, ο Αργύρης προσπαθεί να αποδράσει από τη συνεργασία του με τον Πέτρο. Η Ειρήνη, σε μια κατάσταση σύγχυσης, δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Πέτρο, αδελφό του Στέφανου, του επίσημου αγαπημένου της. Η Χλόη, εντωμεταξύ, καταλήγει σε μια ριψοκίνδυνη απόφαση: να δραπετεύσει από το μοναστήρι για να συναντήσει ξανά τον πατέρα Νικόλαο.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ