Αγγελική Υπόθεση: Τα κρυμμένα μυστικά που θα συγκλονίσουν

Αγγελική Υπόθεση: Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του ΑLPHA με τίτλο «Αγγελική».

Αγγελική Υπόθεση: Τα κρυμμένα μυστικά που θα συγκλονίσουν

Κρυμμένα μυστικά, πάθος και έρωτες έρχονται στην επιφάνεια και συγκλονίζουν τους πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του ΑLΡΗΑ με τίτλο «Αγγελική».

Το πρώτο γύρισμα της «Αγγελικής» πραγματοποιήθηκε σε φυσικούς χώρους εντός Αττικής, ενώ η σειρά θα έχει γυρίσματα σε διαφορετικούς χώρους και τοποθεσίες. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού επιστρέφει τηλεοπτικά 10 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση και υποδύεται την Αθηνά, μια δυναμική και αυταρχική μητέρα, αρχηγό της ισχυρής οικογένειας Αργυρού. Τους τέσσερις γιους της πρόκειται να υποδυθούν οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Πάνος Βλάχος και Αλέξανδρος Πέρρος και το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ακόμη στην «Αγγελική» θα δούμε τους Νάντια Μπουλέ, Δήμητρα Σιγάλα, Μαρία Φιλίππου, Γιάννη Στεφόπουλο, Αλέξανδρο Δαβιλά, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μέλπω Κωστή, Μαριέλα Δουμπού. Τη σειρά σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης.

Yπόθεση

Η σειρά έχει στο επίκεντρο την οικογένεια Αργυρού. Η μητέρα της οικογένειας, η Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού), διευθύνει μία φάρμα αλόγων και επεμβαίνει στη ζωή των τεσσάρων γιων της, του Στέφανου (Γιώργος Χρυσοστόμου), του Παύλου (Ιωάννης Παπαζήσης), του Δημήτρη (Πάνος Βλάχος) και του Νικόλα (Αλέξανδρος Πέρρος). Κάθε μέλος αυτής της κατά τα άλλα ισχυρής οικογένειας έχει ένα ένοχο μυστικό.

Όλα αρχίζουν όταν, πριν από λίγα χρόνια, ο επιστάτης Μιχάλης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) μαζί με τη φίλη του Αγγελική (Μαίρη Μηνά) πηγαίνουν σε μια τοπική γιορτή. Από αυτήν, όμως, φεύγουν χώρια, εξαιτίας ενός τσακωμού. Η νεαρή κοπέλα κάνει οτοστόπ και λίγη ώρα μετά κάποια από τα αδέλφια Αργυρού, που επιβαίνουν στο όχημα, το σταματάνε και τη βιάζουν. Στο σήμερα, η νεαρή κοπέλα αποφασίζει να εκδικηθεί τους άντρες που τη βίασαν, και αυτό δεν αργεί να συμβεί όταν μαθαίνει πως η Αθηνά Αργυρού αναζητά μια κοπέλα για να τη φροντίζει. Τότε παριστάνει τη νοσοκόμα και μπαίνει στο σπίτι όπου και αναγνωρίζει τους βιαστές χης. Ακόμη, ο Αντώνης (Γιώργος Χρυσοστόμου), είναι αρραβωνιασμένος με την Τζένη (Νάντια Μπουλέ), ο Παύλος (Ιωάννης Παπαζήσης) είναι παντρεμένος με τη Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) και έχει δύο παιδιά, ενώ τα άλλα δύο αδέλφια φαίνεται να είναι πιο ήπιων τόνων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κουβαλούν τα δικά τους μυστικά.

aggelikiΑγγελική Υπόθεσηυπόθεση