Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική επίσημα ζευγάρι

Αγγελική: Η αποκάλυψη του Παύλου πως εκείνος και η Τζένη διατηρούσαν κρυφό δεσμό οδήγησε στον οριστικό χωρισμό εκείνης και του Στέφανου.

Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική επίσημα ζευγάρι

Έναν χωρισμό, βέβαια, που ο Στέφανος επεδίωκε, καθώς τα συναισθήματά του για την Αγγελική κάθε μέρα που περνάει γίνονται όλο και πιο έντονα. Η Αγγελική βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, τον στηρίζει και τον συμβουλεύει. Ωστόσο, η πρόσφατη αποκάλυψη πως η Δανάη είναι η κόρη της περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και έτσι διστάζει να εκδηλώσει όσα πραγματικά αισθάνεται για εκείνον.

Όμως, ακόμη και ο Μιχάλης την παροτρύνει να αφήσει τους δαίμονες από το παρελθόν της πίσω και να δώσει μία ευκαιρία στον Στέφανο να την κάνει ευτυχισμένη. Τις επόμενες μέρες, όπως θα παρακολουθήσουμε, η Αγγελική δεν μπορεί να κρατά-ει άλλο άμυνες απέναντι στον Στέφανο, ο οποίος την πολιορκεί. Μάλιστα, αποφασίζουν να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι μαζί. Όμως, προτιμούν τον πρώτο καιρό να το κρατήσουν κρυφό και να μην αποκαλύψουν τίποτα σε κανέναν, καθώς κάποιοι μπορεί να αντιδράσουν ακραία. Η Δανάη αντιλαμβάνεται πως κάτι συμβαίνει στη ζωή του πατέρα της και γι’ αυτό ευθύνεται η Αγγελική.

Έτσι, η μικρή πιέζει με τον τρόπο της την Αγγελική και τελικά της αποκαλύπτει ότι όντως είναι σε σχέση με τον Στέφανο. Η Αγγελική με τον Στέφανο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, προσπαθούν να ξεκλέβουν χρόνο μαζί χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος άλλος, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ένα βράδυ και καθώς δειπνούν μαζί, τους βλέπει ο Νικόλας. Ωστόσο, ο νεαρός αντιδρά εντελώς απρόσμενα. Τους εξηγεί πως χαίρεται και για τους δύο και πως θα είναι στο πλευρό τους, καθώς αξίζουν κάθε ευτυχία.

Από την άλλη, αυτό που φοβάται η Αγγελική περισσότερο απ’ όλα είναι η αντίδραση της Αθηνάς, όταν μάθει πως εκείνη και ο γιος της είναι ζευγάρι. Αυτό, όμως, παρά τη θέλησή της, δεν αργεί να γίνει. Η Αθηνά καταλαβαίνει πως είναι μαζί και εκείνη με τη σειρά της τους ξαφνιάζει. Χαίρεται που αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους, καθώς πιστεύει πως η Αγγελική μπορεί να κάνει ξανά τον γιο της ευτυχισμένο.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής, αλλά και τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν όταν αυτή αποκαλυφθεί. Κι ενώ ο Στέφανος βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή, δεν ισχύει το ίδιο και στα επαγγελματικά του, καθώς η Τζένη για να τους εκδικηθεί διαλύει τη συμφωνία τους με τον Σταυριανό. Τότε η Αθηνά αναγκάζεται να συναντηθεί μαζί της για να κάνουν ένα τελικό ξεκαθάρισμα. Τη ρωτάει τι ζητάει ως αντάλλαγμα για να τους βοηθήσει να βγουν απ’ την οικονομική καταστροφή.

Έτσι, λίγο αργότερα, συναντάει τον γιο της και του προτείνει να προσλάβουν την Τζένη για να αναλάβει τη διαπραγμάτευση με τον Σταυριανό.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiΑγγελική Επεισόδιαστεφανος