Αγγελική Spoiler: Η Αθηνά βάζει τον γιό της να σκοτώσει

Αγγελική Spoiler: Οι αποκάλυψες του Παναγιώτη τον φέρνουν αντιμέτωπο με έναν θανάσιμο κίνδυνο.

Αγγελική Spoiler: Η Αθηνά βάζει τον γιό της να σκοτώσει

Ο Στέφανος συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Μάκη ξεσπάει μπροστά στην Αγγελική, η οποία για άλλη μια φορά γίνεται το στήριγμά του. Λίγο αργότερα, μια νέα επίσκεψη της Ελένης ταράζει την Όλγα, η οποία δέχεται μεγαλύτερες πιέσεις από την Αθηνά για την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας.

Κι ενώ η Κατερίνα ζητά από τον Δημήτρη να δώσει μια ευκαιρία σ’ αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους, η Όλγα παραδέχεται στην Αθηνά ότι ήξερε το μυστικό του Αργυρού, αλλά τόσα χρόνια δεν μιλούσε για να την προστατεύσει. Η αποκάλυψη αυτή κάνει τα νεύρα της Αθηνάς να χτυπήσουν κόκκινο και σε έξαλλη κατάσταση απολύει την Όλγα. Η τελευταία συντετριμμένη μην ξέροντας πού να πάει, αντιδρά καταστροφικά για την ίδια. Αγγελική Spoiler

Κυριευμένη από απελπισία, η Όλγα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, με την Κατερίνα και τον Δημήτρη να την βρίσκουν αναίσθητη. Οι δυο τους προσπαθούν να τη σώσουν δίνοντας μάχη με τον χρόνο, μιας και η κατάσταση της είναι κρίσιμη. Κι ενώ η Σοφία ανησυχεί που ο Παύλος έχει πάρει τον Γιώργο, εκείνος δέχεται τα πυρά της Αθηνάς που υποψιάζεται ότι η Σοφία έχει άλλον. Ο Μιχάλης με την Αγγελική πηγαίνουν στην ταβέρνα για την πρώτη εμφάνιση του Θωμά, αλλά εκεί τους πετυχαίνει ο Παναγιώτης ο οποίος τελικά αποκαλύπτεται ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον πατέρα της ζωντανό.

Η Αγγελική και ο Μιχάλης συγκλονισμένοι προσπαθούν να μάθουν από τον Παναγιώτη τι έγινε το βράδυ που αυτοκτόνησε ο πατέρας της. Μετά από λίγο ο Δημήτρης μαθαίνει για το παραλήρημα του Παναγιώτη και πληροφορεί την Αθηνά. Η εξέλιξη αυτή την τρομοκρατεί και συνειδητοποιεί πως τα όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης θα είναι καταστροφικά για τους Αργυρούς.

Πιο ανήσυχη από ποτέ ότι θα μαθευτεί η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας (Αγγελικής), η Αθηνά στέλνει τον Δημήτρη να «τακτοποιήσει» το θέμα. Για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης είναι διατεθειμένος να βάψει τα χέρια του με αίμα και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiSPOILERΑγγελική spoilerΑγγελική Αθηνά