Αγγελική Spoiler: Η Αγγελική παραιτείται – ανατροπές στην σειρά

Η Αγγελική παλεύει με ό,τι μέσο έχει για να κρατήσει τη δουλειά της στο κτήμα και να συνεχίσει να εκδικείται τους Αργυρούς, ωστόσο ο Μιχάλης καταφέρνει να την πείσει να παραιτηθεί. Και ενώ εκείνη δηλώνει στον Στέφανο παραίτηση, τόσο εκείνος όσο και ο Παύλος τής αλλάζουν γνώμη.

Αγγελική Spoiler: Ο Μιχάλης από τη στιγμή που έσμιξε ξανά με την Αγγελική προσπαθεί να την πείσει να αφήσει την εκδίκηση, καθώς φοβάται τόσο για την ίδια όσο και για τις επιπτώσεις των πράξεων της. Και ενώ καταφέρνει να την πείσει να φύγουν μαζί από το κτήμα και να ξεκινήσουν μία νέα ζωή κάπου αλλού, οι εξελίξεις τούς προλαβαίνουν.

Αγγελική Spoiler: Η Αγγελική παραιτείται – ανατροπές στην σειρά

Η Αγγελική ανακαλύπτει πως ο Στέφανος δεν γνωρίζει τίποτα για τον βιασμό της και δεν ήταν αυτός ο τέταρτος άντρας που της κατέστρεψε τη ζωή. Έτσι, όλα τα δεδομένα για εκείνη αλλάζουν, καθώς όχι μόνο εκδικήθηκε άδικα τον Στέφανο, αλλά θέλει να μάθει ποιος είναι ο τέταρτος που συμμετείχε στον βιασμό της. Έτσι, ο Μιχάλης ανακοινώνει στην Αγγελική ότι δεν θα φύγουν μαζί, θα φύγει μόνο εκείνη. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, η ίδια αντιδράει έντονα.

Τότε ο Μιχάλης τής εξηγεί πως θα μείνει πίσω στο κτήμα εκείνος, με τον όρο να βρει στοιχεία για τον φίλο του Παύλου που τη βίασε μαζί με τους Αργυρούς. Η Αγγελική τον εμπιστεύεται και πείθεται και έτσι ετοιμάζεται να δηλώσει την παραίτησή της. Πράγματι, την επόμενη μέρα η ίδια συναντάει τον Στέφανο και παραιτείται. Εκείνος αιφνιδιάζεται και μάλιστα σοκάρεται με αυτή την απόφαση. 0 Στέφανος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη λέγοντάς της πως η Αθηνά την έχει μεγάλη ανάγκη, καθώς η οικογένειά τους περνάει κρίση.

Μάλιστα, της αποκαλύπτει ότι παντρεύτηκε την Τζένη. Από την άλλη, ο Μιχάλης συγκρούεται με τους γονείς του για τη σχέση του με την Αγγελική. Αργότερα, ο ίδιος ρωτάει και μαθαίνει κάποια στοιχεία για το ποιος είναι ο τέταρτος βιαστής της. Έτσι, λίγο μετά, συναντάει την Αγγελική και της εξηγεί ποιος είναι ο άντρας που ήταν το μοιραίο βράδυ μαζί με τους Αργυρούς. Τότε, η Αγγελική τού ανακοινώνει ότι θα ψάξει να τον βρει προκειμένου να εκδικηθεί και εκείνον. Αγγελική Spoiler

Λίγη ώρα αργότερα, η Τζένη τηλεφωνεί στην Αγγελική και την παρακαλεί τώρα που παντρεύτηκε με τον Στέφανο να τους αφήσει ήσυχους. Το ίδιο βράδυ, ο Παύλος στριμώχνει την Αγγελική στην κουζίνα με ερωτική διάθεση, πράγμα που κάνει μεγαλύτερη την ανάγκη της για εκδίκηση. Έτσι, αποφασίζει να μη φύγει από το κτήμα, αλλά να παραμείνει εκεί και να συνεχίσει όσα ξεκίνησε. Μάλιστα, για να εκδικηθεί τον Παύλο, αποφασίζει να φανερώσει την εμπλοκή του στην απάτη του Χανδρινού.

Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος λαμβάνει ανώνυμο μήνυμα και μαθαίνει την αλήθεια για τον Παύλο σε σχέση με την απάτη του Χανδρινού. Φυσικά, το μήνυμα προέρχεται από την Αγγελική και ο Στέφανος είναι εξαγριωμένος με τον αδελφό του. Καταλαβαίνει πια πως ο Παύλος δεν έκανε τίποτα για να τον προστατεύσει, προκειμένου να τον καθαιρέσει από την προεδρία της οικογενειακής επιχείρησης.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiSPOILERΑγγελική spoilerΑγγελική ΜιχάληςΑγγελική Τζένη