Αγγελική spoiler: Αποκαλύψεις σοκ από τον Νικόλα

Αγγελική και Μιχάλης μένουν με το στόμα ανοικτό από την αποκάλυψη

Αγγελική spoiler: Οι αποκαλύψεις στην σειρά του Alpha, Αγγελική έρχονται η μια μετα την άλλη, η Αγγελική αποκαλύπτει στον Μιχάλη ότι ο Δημήτρης κι ο Νικόλας ζήτησαν να φύγει από τη φάρμα όπου μετά εκείνος της λέει να φύγουν μαζί.

Αγγελική spoiler: Αποκαλύψεις σοκ από τον Νικόλα

Ταυτόχρονα, η Τζένη με τον Στέφανο δίνουν μία συνέντευξη σε ένα τηλεοπτικό κανάλι, πράγμα που τρελένη την Αθηνά και την βγάζει έξω από τα ρούχα της.

Στο πάρτι ο Νικόλας μεθάει άσχημα και ζητάει την Αγγελική να πάει εκεί. Όταν εκείνη πηγαίνει εκεί μετά από τηλεφώνημα του Αποστόλη, ο Νικόλας κάνει μια αποκάλυψη που σοκάρει τους πάντες, τα πράγματα αλλάζουν και περίεργές σκέψεις γυρνάνε στα μυαλά των πρωταγωνιστών. Ο Στέφανος μετά από τον καυγά του με τον Παύλο φεύγει από το σπίτι και να πάει στο σπίτι της Τζένης για να μείνει εκεί.

Η Αγγελική και ο Μιχάλης έχουν ταραχθεί τόσο πολύ από τις αποκαλύψεις του Νικόλα σχετικά με το βράδυ του βιασμού και αποφασίζουν να μάθουν αν όντως είναι αλήθεια. Αυτές οι εξελίξεις θα τους βάλουν σε νέες περιπέτειες που θα αλλάξουν τις ισορροπίες. Αγγελική spoiler

Η αναδρομή στο παρελθόν όμως είναι επώδυνη καθώς δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν. Ο Μιχάλης πιέζει την Αγγελική να τα παρατήσουν όλα και φύγουν μακριά, την Αγγελική όμως κάτι την κρατάει πίσω …

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiSPOILERΑγγελική spoiler