Αγγελική Spoiler: Απειλητικό βίντεο της Αγγελικής στην Τζένη

Ποιος είναι στο βίντεο; Τι θέλει να καταφέρει η Αγγελική με αυτό;

Αγγελική Spoiler: Η Αγγελική λέει στην μητέρα της ότι το ξανασκέφτεται για την εκδίκηση που θέλει να πάρει, έχει αρχίσει να βάζει στο μυαλό της άλλα πράγματα και ντα συνδυάζει με άλλα γεγονότα, επίσης της λέει να γυρίσει στην Αθήνα.

Αγγελική Spoiler: Απειλητικό βίντεο της Αγγελικής στην Τζένη

Παράλληλα ο Πάυλος σε μία τηλεοπτική συνέντευξη κατηγορεί την Τζένη για τον πατέρα της και τις παρανομίες που διέπραξε, πράγμα που την τρομάζει καθώς σκέφτεται ότι μπορεί σύντομα να βρεθεί στην φυλακή.

Ο Χάρης καταφέρνει να είναι μαζί με την Σοφία η οποία αμέσως μετα ξεκαθαρίζει στον Παύλο ότι πλέον δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους. Στην συνέχεια η Κατερίνα ξεσπάει άσχημα στην Αγγελική προκαλώντας την οργή της Αθηνάς αλλά και της Αγγελικής. Η βόμβα όμως σκάει όταν ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Λένα ότι μαζί με την Αγγελική θα φύγουν από το κτήμα, η Κατερίνα όμως κρυμμένη το ακούει και αρχίζει να σχεδιάζει.

Μετά από αυτό το σκηνικό η Αγγελική στέλνει ανώνυμο μήνυμα στην Τζένη το οποίο περιέχει ένα βίντεο με τον Παύλο και την εκβιάζει να πει στον Στέφανο την αλήθεια με την υπόνοια ότι θα στείλει το βίντεο και σε αυτόν. Αγγελική Spoiler

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, επιτρέπετε μόνο η μερική δημοσίευση με ενεργό σύνδεσμο (link) Serfare.com.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

aggelikiSPOILERΑγγελική spoilerΑγγελική ΜιχάληςΑγγελική Τζένη