Αγγελική σήμερα: Το εκδικητικό της μήνυμα

«Θα πληρώσουν»

Αγγελική σήμερα: Η Αγγελική επιστρέφει απόψε για ακόμα μία φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει το κοινό χάρη στο εκδικητικό μήνυμα που θα πει η ηρωίδα.

Αγγελική σήμερα: Το εκδικητικό της μήνυμα

Η μητέρα της Αγγελικής (Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου) επισκέπτεται απροειδοποίητα τη φάρμα των Αργυρών. Η επίσκεψή της προκαλεί αναστάτωση και φέρνει σε δύσκολη θέση την Αγγελική (Μαίρη Μηνά). Θα καταφέρει η Αγγελική να καλύψει  το ξέσπασμα της μητέρας της απέναντι στον Δημήτρη (Πάνος Βλάχος);

Αγγελική 5/10/20: Το εκδικητικό μήνυμα που λέει στη μητέρα της

«Θα πληρώσουν γι αυτό που έκαναν σε εμένα και τον μπαμπά», λέει στη μητέρα της, η οποία ανησυχεί για την κόρη της….

Δείτε εδώ το Sneak Preview

Δείτε στο σημερινό επεισόδιο:

H Τζένη συγχωρεί τον Στέφανο, αλλά επιμένει ότι η Αγγελική πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι, απειλώντας να ακυρώσει το γάμο. Η Αγγελική προσπαθεί να πείσει την Αθηνά ότι δεν ευθύνεται γι’ αυτό που έγινε και η Αθηνά την τεστάρει για να δει αν μπορεί να την εμπιστεύεται. Η Σοφία παίρνει επιτέλους απόφαση να λήξει επίσημα το γάμο της και προσλαμβάνει για δικηγόρο ένα παλιό της φίλο, προκαλώντας την οργή του Παύλου. Αγγελική σήμερα

Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγήσει στην Δανάη γιατί τόσα χρόνια δεν της μίλησε για την υιοθεσία της και της δίνει να διαβάσει ένα γράμμα που της είχε γράψει η μητέρα της πριν πεθάνει. Η μητέρα της Αγγελικής, η Γεωργία, εμφανίζεται ξαφνικά στη φάρμα, και προκαλεί προβλήματα στην Αγγελική με τη συμπεριφορά της.

Πιο συγκεκριένα, οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα στην Αγγελική, ενώ αυτή την εβδομάδα δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στην σειρά, για να φέρουν τα πάνω-κάτω σε κάθε επεισόδιο.

Ο Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας) και ο Χάρης Κωστόπουλος (Χριστόδουλος Στυλιανού), για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δημιουργούν κλυδωνισμούς και αλλάζουν την δυναμική των σχέσεων στην οικογένεια Αργυρού.

«Αγγελική» Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 – Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ
aggelikisimeraΑγγελική 5/10/20Αγγελική σήμερα